Numele lui Puya apare in dosarul manelistului Dani Mocanu. Figureaza in discutia unor persoane despre achizitia de droguri. Numele cantaretul de muzica hip-hop cunoscut drept Puya, pe numele sau real Dragos Gardescu, este folosit de cunostinta pretinsului proxenet Ionel Anton, intr-o discutie care avea ca tema centrala cumpararea de droguri. Mai precis, numele de Puya este invocat de prietenul pretinsului proxenet atunci cand acesta din urma il grabea in a se intalni cu el, pentru a merge sa cumpere stupefiantele. Procurorii explica faptul ca manelistul Dani Mocanu are procent de 50% din banii obtinuti de prostituatele trimise la Ionel Anton, caruia uneori ii cere droguri pe care acesta le cumpara prin intermediul prietenului sau. La un moment dat, in vara anului 2016, fiind in lipsa substante interzise Ionel Anton a apelat la amicul sau pentru procurarea rapida de cocaina. Rugamintea a venit dupa ce in seara zilei de 26 iulie 2016 manelistul i-a cerut lui Anton "o sticla de whiskey", produs tradus de anchetatori ca fiind o referire la cocaina, relateaza Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

La 5 ani, era considerat cel mai puternic copil din lume. "Micul Hercule" s-a facut mare! Uite cum arata acum, la 13 ani. Giuliano Stroe, poreclit "Micutul Hercule", a implinit 13 ani, dar are deja o poveste zbuciumata de viata. La cinci ani intra in Cartea Recordurilor, drept "Cel mai puternic copil", iar acum pare fi un adevarat barbat. Fratele lui, Claudiu (11 ani), ii calca pe urme. Tatal lor, acuzat de rele tratamente aplicate minorilor, le-a impus un regim spartan. Era stupoare in fata micilor ecrane, cand un copil de numai cativa anisori se incorda, la indicatiile tatalui, precum Arnold Schwarzenegger. Si apoi facea flotari de pierdeai numarul lor... Giuliano e numele lui, un pusti al carui parinte a pus sportul pe primul loc, mai mult, l-a impins pana la limite. Giuliano, primul, pentru ca fratele lui avea sa urmeze acelasi tratament, a executat ca la armata, a strans din dinti si "pachetelele" de muschi s-au strans si ele. Doar ca pe abdomenul micutului. Greu de crezut ca lui Giuliano i-a placut tratamentul, dar, cu timpul, s-a invatat cu regimul impus, ba chiar i-a placut, pentru ca a devenit si celebru. Nu numai un pachet de muschi. Acum, la 13 ani, isi priveste fratele cum ii calca pe urme. Nu-l cruta, insa. Tatal lor, undeva in coltul camerei, filmeaza si da indicatii. O zi din viata lor inseamna munca si putine zambete inainte si dupa masa. "Micutul Hercule" a "pus" bine pe el, bratul e hotarat cand "duce" directa in barbia fratelui. In ring sunt dusmani! Giuliano are alura de mare sportiv. Probabil va si ajunge, noteaza Can Can.

Ce copilarie grea a avut Marcel Iures! "Eram foarte saraci. Am trait si in subsoluri" Marele artist Marcel Iures, care a fost distribuit in ultimii ani si in mai multe productii americane, se pregateste de lansarea noii sale pelicule "Octav", a carei premiera va avea loc pe 4 octombrie, la Sala Palatului, de la orele 19.00. Artistul are acum tot ce isi doreste, glorie si bani, insa nu poate uita nicio clipa ca o parte a vietii a trait-o in saracie. Marcel Iures (66 de ani) si-a deschis sufletul la filmarile pentru emisiunea "Dincolo de aparente" de la Antena Stars, editie care va fi difuzata duminica, de la orele 13.00. El si-a amintit cu tristete despre copilaria plina de lipsuri. "Fiind niste oameni foarte saraci, ai mei au incercat sa tot schimbe. Am trait si in subsoluri, am stat prin gazde, am stat si la curte. Una dintre amintirile mele din copilarie este legata de o curte plina de verdeata, unde aveam un caine, prietenos la maxim. Stia cand vin de la scoala, cand plec de la scoala. Nu-l prea luam cu mine pentru ca mi-era frica de hingheri. L-au si luat de doua ori, de doua ori l-am scos de la ei, iar a treia oara nu l-am mai putut recupera". Nu este prima data cand actorul vorbeste despre perioadele grele ale vietii, el acordand un amplu interviu, in urma cu trei ani, pentru adevarul.ro. "Scoala primara si scoala generala le-am facut in Craiova. Am locuit, pe rand, in cate unul din cartierele vechi. Dar atunci parca era o palma de pamant tot orasul. Un oras patriarhal foarte vechi si, totusi, cosmopolit. Am locuit la subsolul unei case, proprietatea unei turcoaice, doamna Pasalega, tare draguta. La subsol? Da, acolo au gasit ai mei chirie", a povestit actorul, potrivit Click.

Ionut Dolanescu l-a detronat pe Stefan Hrusca! Presteaza din greu jumatate de an, ca sa petreaca ierni linistite acasa, in Florida. Stefan Hrusca nu se mai simte rusinat pentru ca este acuzat de faptul ca "dezgroapa" lerul doar in luna decembrie, cand umple pusculita dupa un an de "hibernare" in Canada. Asta pentru ca se pare ca artistul a dat exemplu bun. Ionut Dolanescu face bani cu sacul jumatate de an in Romania pentru a petrece ierni calde, pline de confort acasa, in Orlando (SUA). Ba mai mult, Dolanesc l-a detronat pe Hrusca si la castigurile financiare. Din primavara si pana-n toamna, Ionut Dolanescu, sotia sa Doinita si mama lui, Maria Ciobanu (care ofiricla s-a pensionat anul trecut) nu rateaza nicio sarbatoare locala din tara. Acolo, cei trei fac bani buni pentru zile albe, in SUA, acolo unde locuiesc. Ionut Dolanescu (45 ani) locuieste in Florida, iar Maria Ciobanu (80 ani) in California. Ionut si sa familie se afla la ora bilantului si se pregatesc sa paraseasca Romania la inceputul lunii octombrie, urmand sa vina, de peste Ocean, Stefan Hrusca, artistul care are o atata graba si pofta de colindat contracost, incat incepe sa presteze inca din luna noiembrie, anunta Libertatea.

Faimosul Philipp Plein s-a "baricadat" la Marriott cu o "echipa" top. Printre fete si o super cunoscuta vedeta tv! Flavio Briatore, fostul boss de la Formula 1 si actualmente patron al lantului Billionaire Couture, a venit, joi seara, alaturi de celebrul designer Philipp Plein, la Bucuresti. Dupa eveniment, a avut loc o cina exclusivista, organizata chiar de fostul iubit al Madalinei Ghenea si al Andreei Sasu, la care a participat o echipa de fete top, din care a facut parte si cunoscuta jurata de la "Bravo, ai stil!" Raluca Badulescu, dar si o cunoscuta fosta prezentatoare de la noi. Plein si Briatore au facut prezenta la evenimentul de lansare apoi s-au distrat pe cinste dupa ce s-au "baricadat" in cel mai luxos restaurant din Marriott, lucru usor de inteles data fiind compania doamnelor si domnisoarelor care si-au scos farmecele la inaintare in prezenta celor doi milionari. Pregatirile au inceput chiar de la hotel, acolo unde s-au strans invitatele, rand pe rand, echipa urcand apoi la etajul 1 al hotelului in care a si avut loc petrecerea de lansare, care a strans o multime de vedete dornice sa ii cunoasca personal pe cei doi. Masa mare, distractie de pomina, vin alb pentru Briatore si doar niste bauturi carbogazoase fara zahar pentru Plein, care se pregatea deja sa termine cu succes seara. Nu mica le-a fost mirarea celor prezenti sa vada ca fostul logodnic al Madalinei Ghenea si al Andreei Sasu a venit singurel, fara sa fie insotit de Morgan, femeia cu care a inlocuit-o rapid pe Sasu, scrie Can Can.