Cornel Gales a aparut la TV cu fiica presupusei sale iubite! "Mi-as dori ca Alexandra sa fie fiica mea". Cornel Gales a aparut la TV alaturi de fiica presupusei sale iubite. Alexandra, zisa Sasha, este fiica Vivianei, sefa lui Cornel Gales si cea cu care acesta ar forma o relatie. "Il cunosc pe Cornel de o luna. Am 18 ani si jumatate, fac liceul in Spania. Cel mai mult imi place la Cornel faptul ca este mereu optimist, ca gaseste o parte buna in orice. Mamei mele ii place la Cornel ca face pe toata lumea sa se simta bine", a declarat Alexandra la Wowbiz, venita in platou alaturi de Cornel Gales. "Sunt un fel de mascarici", a glumit Cornel Gales cand a auzit ce a spus Alexandra despre el. "Mi-as dori ca Alexandra sa fie fiica mea. Oricare si-ar dori ca Alexandra sa fie fiica lui. O cunosc pe doamna Viviana de 3-4 luni", a declarat Cornel Gales, potrivitCancan.

VedeteFoto: Colaj foto

DJ Wanda, bulversata din cauza unui diagnostic: "Un medic mi-a zis ca mor, altul ca n-am nimic". "Indiferent de diagnostic, voi arunca in aer sistemul medical din Romania", ameninta DJ Wanda. Cunoscuta vedeta trece prin momente grele dupa ce medicii din tara au bulversat-o complet. Unii i-au spus ca sufera de o boala incurabila, altii ca n-are mai nimic. Acum, cea mai tatuata DJ-ita se afla in Turcia pentru investigatii complete. Timp de trei luni, DJ Wanda, pe numele ei adevarat Maria Mihaela Cojocaru (40 de ani), a fost plecata in zona Sibiului, unde a filmat pentru "Ferma Vedetelor", reality show-ul de la Pro TV, potrivitClick.

S-a aflat! E fericire mare pentru Kate Middleton si Printul William! Cei doi au aflat ca vor avea tot o fetita. Medicii au facut anuntul. Medicii i-au anuntat pe ducele si ducesa de Cambridge ca vor avea o fetita, iar aceasta urmeaza sa vina pe lume in luna martie. "Sunt in al noualea cer. Toata familia asteapta sa sarbatoreasca marea veste, imediat dupa ce Kate va scapa de greturile matinale", a declarat o sursa de la palatul Kensington. "Cum a aflat, Kate i-a anuntat pe William si pe copii", a declarat sursa. "Kate este fericita ca au ceva pentru care pot sa sarbatoreasca ca familie, mai ales ca nu a putut sa fie prezenta la prima zi de scoala a lui George", a mai adaugat sursa, conformLibertatea.

Ce a facut Lora, in culisele unui eveniment monden, chiar inainte de a urca pe scena! Lora, una dintre cele mai apreciate artiste din lumea muzicala de la noi din tara, a fost surprinsa intr-o ipostaza mai putin obisnuita, in culisele celui mai mare eveniment muzical organizat zilele acestea in Capitala. Statutul de artist te pune de cele mai multe ori in situatii dificile. Asa s-a intamplat, recent, in culisele unui eveniment monden, cu indragita cantareata Lora. Chiar inainte de a urca pe scena, senzuala artista a fost "lovita" de un gol in stomac. Si cum nu putea sa sustina show-ul cu burta goala, in ajutorul cantaretei a sarit iubitul si managerul ei, Ionut Ghenu. Barbatul s-a conformat dorintelor acesteia si a venit imediat cu doua farfurii pline de bunatati, sustineSpyNews.ro.

O printesa atipica! Madeleine a Suediei se plimba cu taxiul prin New York. Si printesele merg cu taxiul! Madeleine a Suediei a fost surprinsa zilele trecute coborand dintr-un taxi, pe una din strazile aglomerate ale New York-ului. Printesa lucreaza ca voluntar la asociatia "World Childhood Foundation" si a participat recent la o gala de caritate. Printesa este extrem de iubita in America, nu doar in tara sa natala. Si asta pentru ca se comporta ca o persoana normala, nu ca una cu "sange albastru". Madelaine (35 de ani) a inlocuit zilele trecute limuzina de lux cu taxiul newyorkez pentru o plimbare prin metropola. Printesa a coborat relaxata din taxi si cu zambetul pe buze. Madeleine, care a anuntat in urma cu doua luni ca va deveni mamica pentru a treia oara, a purtat o tinuta lejera, dar eleganta, informeazaClick.