Brigitte i-a luat bona filipineza lui Ilie Nastase. "Are nevoie de cineva". Din primavara acestui an cand s-au certat, Brigitte si Ilie Nastase continua sa locuiasca separat, desi sunt casatoriti. Bruneta inca nu si-a iertat sotul, insa are grija de el de la distanta. I-a lasat bona filipineza pe care a contractat-o prin agentie si ii plateste facturile la lumina. Nici apartamentul de la mare, nici ultimele doua vacante petrecute in Austria si in Dubai nu au induplecat-o pe Brigitte sa revina la Ilie. Totusi, bruneta inca mai are sentimente pentru fostul mare sportiv si se ingrijeste de el sa nu-i lipseasca nimic. Mai mult, prin intermediul unei agentii, ea a contractat doua filipineze, iar pe una dintre ele a lasat-o in casa din Primaverii, anunta Click!

VedeteFoto: Colaj foto

Sorin Ovidiu Balan, implicat intr-un accident rutier. Sorin Ovidiu Balan a fost implicat intr-un accident rutier, in cursul zilei de joi. Totul s-a petrecut pe o strada din Bucuresti, cu putin timp inainte ca jurnalistul sa ajunga la un post de televiziune. Jurnalistul a precizat ca se simte bine si a povestit ce s-a intamplat mai exact. "Eh, cumplit... Sunt tot felul de soferi pe strada. Ce m-a enervat tupeul alora, ca mai aveau putin si spuneau ca eu am dat cu spatele. A fost un politist extrem de expeditiv", a spus Sorin Ovidiu Balan, relateaza Cancan.

Clipe de groaza pentru starul din "Suleyman Magnificul"! A fost atacat in toiul noptii. Clipe de groaza si extrem de dificile pentru Halit Ergenc, actorul care il interpreteaza pe comandantul Cevdet in serialul "Patria mea esti tu!" si care a facut furori in "Suleyman Magnificul". Acesta a fost atacat de doi huligani in centrul Istanbulului. Desi vedeta purta un hanorac cu gluga pentru a nu putea fi recunoscut cu usurinta de trecatori, in timp ce se plimba pe strada, doi cersetori l-au abordat agresiv, cerandu-i bani, scrie Libertatea.

Smiley a intalnit un cersetor in Madrid! Cand a vazut ce scria pe cartonul din mana lui nu i-a venit sa creada ochilor. Smiley a intalnit un cersetor pe strazile din Madrid si a fost socat cand a vazut ce-si dorea omul sa faca daca strangea suficienti bani. A luat telefonul, a facut o poza si apoi a facut totul public. Artistul a intalnit un barbat care cersea bani pentru a-si cumpara un... Ferrari. Artistul a fost fermecat de sinceritatea si zambetul barbatului si nu a putut sa nu comenteze la gestul acestuia: "Romanii au talent. Madrid", scrie Cancan.

Vica Blochina a slabit. Ce face blonda pentru a se mentine in forma. Vica Blochina este foarte atenta la felul in care arata, drept urmare, petrece tot mai mult timp in sala de sport. "Buna dimineata cu sport si voie buna!!!", a scris Vica Blochina pe Facebook. Mai mult, Vica si-a anuntat admiratorii ca a calcat din nou pragul medicului estetician, pentru a-si ingriji tenul si a testa cea mai noua tehnologie, potrivit Libertatea.

Catalin Scarlatescu, motiv de zazanie intre Gina Pistol si Diana de la "Insula Iubirii"? Diana de la "Insula Iubirii" a incercat sa il cucereasca pe Catalin Scarlatescu, participand la "Chefi la cutite". Din pacate, bruneta nu a reusit sa il dea pe spate pe chef, insa si-a aruncat sageti din priviri cu Gina Pistol. Diana sustine ca la inceput nu i-a spus Ginei Pistol pentru cine vine la "Chefi la cutite", iar cand a aflat, blondina ar fi reactionat, anunta SpyNews.