Ruby regreta ca si-a marit buzele. "Eram ridicola". Mult timp, Ruby s-a numarat printre vedetele care erau dependente de medicul estetician pe care il vizita periodic pentru a-si injecta buzele. De ceva vreme, cantareata a ajuns la concluzia ca exagereaza, asa ca a incercat sa revina la formele cu care a inzestrat-o mama natura. Acum, Ruby regreta ca si-a marit buzele.Niciodata Ruby nu a incercat sa-si ascunda vizitele la cabinetul medicului estetician si a avut grija sa-si asume fiecare interventie in parte, sustinand de fiecare data ca s-a operat pentru a avea o imagine impecabila. Chiar daca apropiatii i-au spus ca a ajuns sa exagereze cu interventiile, cantareata nu le-a dat crezare pana cand nu i-a mai placut ceea ce vede in oglinda. Asa a ajuns sa-si scoata tot acidul hialuronic pe care si-l injectase in buze. "Nu mai fac asta niciodata. Dupa ce mi-am scos acidul din buze si au trecut cateva zile, ca stii ca se face o injectie care topeste substanta din buze, am zis ca ma duc si imi bag ceva si mai senzational. Dupa ce au trecut vreo doua saptamani, timp in care mi s-au asezat buzele, mi-am dat seama, uitandu-ma la pozele vechi, ca aratam ridicol. Trebuia sa-mi spuneti. Ai mei imi spuneau acasa, dar credeam ca au ceva cu mine", ne-a declarat arista, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Am aflat cand revine Gabriela Cristea la Kanal D si ce se intampla cu Bianca. Plecarea Gabrielei Cristea in concediu de maternitate a fost una cu tam-tam, la Kanal D, iar preluarea stafetei de catre Bianca Dragusanu a fost o surpriza pentru toata lumea. Proaspata mamica pare, insa, hotarata sa nu lase fraiele in mainile altcuiva. Gabriela Cristea a intrat in concediu de maternitate in urma cu aproape o luna, insa se pare ca planuieste sa revina cat mai repede la carma emisiunii. Desi venirea pe lume a fiicei ei, Victoria, este o adevarata minune, Gabriela Cristea nu renunta la cariera. Astfel, vedeta ar urma sa revina pe micul ecran din ianuarie 2018, dupa patru luni de stat acasa cu cea mica. Se pare ca unul dintre motivele pentru care revine atat de repede este de ordin financiar, prezentatoarea castigand cu 7.000 de euro mai putin in lunile de concediu de maternitate, relateaza Can Can.

Calin Geambasu: Tata ma punea sa mananc pe capacul de la WC. Au pozat mereu in familia perfecta, ba chiar se tineau de mana, la "Dansez pentru tine" (PRO TV), unde au colaborat. Iata insa ca, in spatele zambetelor din lumina reflectoarelor, se ascundea de fapt o poveste trista. Desi sustine ca isi idolatrizeaza tatal, Calin nu-si poate sterge din memorie stilul lui dur, spartan, care i-a marcat copilaria. Petre Geambasu a vrut sa faca pace cu fiul sau ieri, la o emisiune de la TVR. Invitatia l-a iritat insa si mai mult pe fostul solist de la "Scoala Vedetelor". Calin Geambasu (40 de ani) a mostenit talentul artistic al tatalui, iar acum castiga bani frumosi cu propria sa trupa. La un moment dat, cei doi au si colaborat la "Dansez pentru tine", concurs difuzat in perioada 2006-2013, la PRO TV. A fost momentul lor de glorie, care le-a sporit popularitatea. In plus, se vedea de la o posta ca se completeaza pe plan profesional. Zambeau, se tineau de mana, vocile li se impleteau perfect. Cine ar fi ghicit ca intre ei existau multe neintelegeri vechi, pe care nici trecerea timpului nu a reusit sa le mai estompeze. Calin si-a rugat tatal, pe Petre Geambasu (74 de ani), sa isi ceara iertare pentru cruntele pedepse pe care i le-a aplicat in copilarie, dar si sa devina mai atasat de nepotel. Fostul solist de la "Scoala vedetelor" nu a mai rezistat insa in fata indiferentei parintelui sau si a izbucnit, pe Facebook: "Da, taty, te iubesc foarte mult si tocmai fiindca iti port aceste sentimente profunde (care stiu ca sunt reciproce) nu am inteles niciodata de ce m-ai supus la umilinte si duritati gratuite. Tot ce vreau este sa iti ceri iertare in fata mea si sa te caiesti". Solistul a tinut sa precizeze si care sunt cele mai mari pedepse la care a fost supus, anunta Click.

Adevarul a iesit la iveala abia acum. Noul socru al Andreei Marin a fost condamnat la trei luni de inchisoare! Motivul este halucinant. Daca, vineri, scriam ca parintii lui Adrian au divortat in urma cu aproape 11 ani, acum apar noi informatii. Se pare ca tatal lui Adrian a avut, la un moment dat, probleme de natura penala, la scurt timp de la pronuntarea divortului. Astfel, dupa cateva luni, tatal lui Adrian a fost trimis in judecata si acuzat de lovire si alte violente. In 2007, tatal actualului iubit al Andreei Marin a fost condamnat de o instanta din Focsani, fiind gasit vinovat de violente exercitate asupra unui vecin. Can Can a dat de urma partii vatamate, insa omul nu a dorit sa comenteze evenimentele petrecute in acel an. Procesul in care a fost inculpat tatal consulului s-a transat rapid in instanta, solutia finala fiind data dupa doar patru termene de judecata, timp in care s-au administrat probe si au fost audiati mai multi martori. Cert este ca noul "socru" al Andreei a fost condamnat la trei luni de inchisoare pentru lovire, pedeapsa care a fost suspendata pe o perioada de incercare de doi ani si trei luni. Se pare ca probele impotriva focsaneanului - acum in varsta de 60 de ani - au cantarit mult in instanta, iar martorii audiati au confirmat evenimentul nefericit.

Anca Serea canta doar in bucatarie. "Adi zice ca am voce, dar nu-i loc de doi artisti in casa!" Anca Serea nu a tanjit niciodata dupa o cariera in muzica, desi sotul ei, Adrian Sina este un celebru artist si producator muzical care ar fi avut toate parghiile sa o propulseze in domeniu. Sotia lui Adrian Sina iubeste muzica si in intimitatea casei obisnuieste sa fredoneze, in joaca, piesele care ii plac. Asa a descoperit Adrian Sina potentialul consoartei sale. Desi feedback-ul lui a fost unul incurajator, satena nu a luat niciodata in calcul sa-si valorifice talentul. Nici macar un debut sub forma de duet cu partenerul ei de viata. "Doamne fereste, nici nu imi imaginez ca as putea sa cant. Ar fi prea mult. Imi place sa cant, dar nu am nicio pasiune pentru asta, il las pe Adi. Ar fi prea mult in casa 2 artisti. Adi zice ca am voce, dar nu. Sincer nu m-ar tenta. Actrita si cantareata nu ma vad niciodata. Mai degraba balerina " dansatoare decat cantareata sau altceva. Sunt 2 meserii pe care le apreciez foarte mult, dar noptile pierdute si ritmul acesta in care lucreaza oamenii din domeniu" nu as putea fizic sa tin pasul", a declarat, pentru Libertatea, Anca Serea.