Cum a transformat-o Banica pe Lavinia Parva, in 6 ani, intr-o "Zana". Pana sa intre intr-o relatie serioasa cu Banica, Laviniei nu-i prea placea sa stea imbracata. Formatia Spicy din care facea parte, isi promova melodiile cu cele doua soliste mai mult dezbracate, iar lui Banica nu i-a mai convenit. Asa ca Lavinia si-a rafinat gusturile in materie de haine. Ulterior, dupa aceasta schimbare de stil, multi au sesizat asemanarea dintre ea si Andreea Marin, inclusiv cea fizica, insa pe Lavinia nu a suparat-o acest lucru, potrivit Click.

VedeteFoto: Colaj foto

EBA a trecut peste divort! Are un nou iubit pe care il plimba noaptea prin Bucuresti! EBA a trecut peste divort si a iesit pe furis cu noul sau iubi. Pe acesta il cheama Catalin Tomata si detine un restaurant in Bucuresti si o fosta iubita foarte frumoasa cu care a fost impreuna aproape doi ani de zile si de care se pare ca s-a despartit la inceputul acestui ani. Saptamana trecuta, dupa o noapte in Loft, pardon o jumatate de noapte, EBA s-a intalnit cu noul ei iubi, scrie Ciao!

De ce impodobeste mama lui Fuego bradul? Artistul a oferit indicii. Satul de glumele care s-au facute la adresa lui, Fuego spunea nu demult ca ar vrea sa renunte atat la numele de scena, cat si la a canta piesa "Impodobeste, mama, bradul!"... Artistul a povestit despre pasiunea lui pentru gatit, dar mai ales despre priceperea tatalui sau in ale bucatariei. Discutia a ajuns, aproape inevitabil, si la perioada sarbatorilor cand, din cele spuse de Paul, el si tatal lui erau cei care se ocupau de treburile din bucatarie. Asa ca, mamei nu-i mai ramanea decat sa... impodobeasca bradul, potrivit Libertatea.

Cat a pus nasul Contra in plic la botezul & nunta lui Mutu... Te ia ameteala! Adrian Mutu si Sandra Bachici s-au cununat religios weekend-ul trecut. Tot atunci a avut loc si botezul fiului lor, Tiago, in varsta de sase luni. Cununia a fost oficiata la Biserica "Sf. Spiridon cel Nou", iar petrecerea s-a tinut la un local de lux din Capitala. Conform unor surse bine informate, "Gurita" si sotia sa, Alina, au oferit nu mai putin de 5.000 de euro, potrivit Cancan.

Fetele din Pussycat Dolls se prostituau pentru faima. Kaya Jones, de 33 de ani, care a fost membra a trupei americane Pussycat Dolls de mare succes din 2003 pana in 2005, a facut recent acuzatii deosebit de grave. Ea sustine ca formatia "functiona ca o retea de prostitutie", iar componentele acesteia erau fortate sa faca sex cu manageri din industria de divertisment. Kaya zice ca a fost amenintata cu moartea si avertizata ca va trebui sa-si ia adio de la cariera muzicala, daca avea sa dea in vileag ce se intampla, potrivit Click.