Un fost stelist neaga relatia amoroasa cu Simona Halep! Fostul jucator al FCSB, Victoras Iacob, a uimit azi cu o declaratie prin care a tinut sa precizeze ca nu are o legatura amoroasa cu Simona Halep. "Nu stiu daca a auzit si ea, dar tin eu sa fac o remarca. La urechile mele au ajuns niste zvonuri legate de o eventuala relatie dintre mine si Simona Halep. Dar, nu este nimic adevarat! Probabil ca ea nu stie nimic, asa ca din acest punct de vedere trebuie sa clarificam situatia", a spus Iacob, la Digi Sport, potrivit Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Adrian Cristea iubeste din nou. Cine e bruneta care l-a cucerit definitiv. Se pare ca fostul fotbalist si-a gasit linistea alaturi de bruneta Codruta. Cei doi au fost vazuti in ultima perioada, in diferite localuri de lux. Adrian Cristea a dus-o pe bruneta intr-un restaurant din Londra, unde au avut parte de o cina romantica, conform Antena Stars. Cei doi s-au filmat si au postat filmuletul pe contul de socializare, scrie Libertatea.

#metoo 'reaprinde mega-scandalul din 2010! Am gasit-o pe fetita care l-a acuzat de agresiune sexuala pe Cristi Tabara! Are un iubit cunoscut, iar mama ei... Un nume sonor implicat intr-un scandal de agresiune sexuala este Cristian Tabara, care, in urma cu sapte ani, a fost acuzat de fosta iubita, Alina, ca i-ar fi violat fetita de numai 12 ani. Ajunsa la varsta primei iubiri, tanara e fericita ca a reusit sa depaseasca episodul traumatizant pe care sustine ca l-a trait alaturi de Cristian Tabara. Fata fostei iubite a omului de televiziune are o relatie cu un artist cunoscut, potrivit Cancan.

Madalin Voicu a divortat de Carmen Olteanu! Tumultuoasa viata amoroasa a politicianului. Discretia il caracterizeaza pe Madalin Voicu atunci cand vine vorba de viata lui amoroasa. Politicianul a facut recent o marturisire surpinzatoare legata de pictorita Carmen Olteanu. Fostul deputat a declarat ca s-a despartit de cea de-a doua sotie, femeia care i-a daruit doi copii, si ca in prezent se iubeste cu altcineva. Cei doi se casatorisera in mare secret in vara lui 2015, iar separarea s-a produs fara prea mare tam-tam, potrivit Click.

Un roman desemnat "Mister Germania" este acuzat de tentativa de omor. Un roman desemnat "Mister Germania" este acuzat de tentativa de omor. Este vorba despre Andrei Ursache, in varsta de 42 de ani. Se pare ca acesta a vrut sa omoare un barbat. In 1998, Ursache a devenit cele mai frumos barbat din Germania, primind titlul de Mister Germany, si s-a casatorit cu o fosta regina a frumusetii cu care are doi copii, a dezvaluit ziarulromanesc.net, citat de Libertatea.