Alexandru Mataev si fiica lui Liviu Dragnea se iubesc de patru ani. Formeaza unul dintre cele mai discrete cupluri. Alex Mataev si Alexandra Dragnea s-au cunoscut in culisele X Factor, acolo unde tanara a venit special sa isi sustina preferatul. Intre cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar de atunci sunt nedespartiti. La scurt timp dupa ce a inceput povestea lor de dragoste, Alex a marturisit ca nu se teme de tatal iubitei lui, avand in vedere ca iubirea dintre ei este atat de mare, scrie Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Salvador Sobral, castigatorul Eurovision a fost conectat la o inima artificiala. Cadrele medicale care il ingrijesc pe Salvador Sobral la Spitalul Santa Cruz din Carnaxide, in Portugalia, au fost nevoiti sa recurga la o inima artificiala. Acestia spun ca e o solutie temporara pana cand va exista posibilitatea unui transplant de cord. Castigatorului concursului Eurovision 2017, cu piesa "Amar pelos dois", i se garanteaza astfel un flux normal al sangelui avand in vedere ca aceasta functie nu era asigurata pe cale naturala. Inima artificiala, adusa din SUA, a costat 110 mii de euro, relateaza Cancan.

INNA, concert in fata a 400.000 de oameni.De curand, INNA a sustinut un concert in Izmir, in Turcia, la care a participat un numar record de persoane: 400.000 de fani, veniti sa o vada live pe artista lor preferata. "A fost unul dintre cele mai frumoase concerte, o experienta intensa. Este impresionant sa vezi atatia oameni la un loc, cantand si bucurandu-se de muzica. Inca o data pot spune din tot sufletul ca sunt fericita ca sunt artist si ca pot aduce bucurie in vietile oamenilor prin muzica", a spus INNA, relateaza Libertatea.

Tolea Ciumac, ridicat de procurorii DIICOT. Fostul luptator este acuzat de contrabanda. Tolea Ciumac a fost retinut joi dimineata de procurorii DIICOT, dupa o serie intreaga de perchezitii in Bucuresti si in cinci judete. Potrivit anchetatorilor, cunoscutul luptator, impreuna cu mai multe persoane, este banuit de contrabanda cu tigari si constituirea de grup infractional. Perechezitiile au avut loc joi dimineata, la prima ora. In urma acestora, cunoscutul luptator Tolea Ciumac a fost ridicat din locuinta sa din Bucuresti si dus la Bacau, relateaza Stirile ProTV.

Ce il ingrozeste cel mai tare pe George Clooney.Schimbatul scutecelor il ingrozeste cel mai tare pe actor! "E ca un film de groaza", a declarat el recent explicand ca se chinuieste din rasputeri sa fie un tata responsabil. De cand a devenit tatic, anul acesta, in iunie, viata lui George Clooney (56 de ani) s-a schimbat total. Incearca sa o ajute cat poate pe sotia lui, Amal (39 de ani), la cresterea gemenilor lor, Alexander si Ella. Starul a poevstit ca ii este foarte frica sa-i ia in brate pe bebelusi, de teama sa nu-i franga. Cel mai mult insa il sperie schimbatul scutecelor. Ingrozit de faptul ca trebuie schimbati cand isi fac nevoile, Clooney a spus ca nu ar trebui sa se dea hrana solida copiilor pana cand pot sa spuna ca au nevoie la toaleta, scrie Click!

Mara Banica, operata de urgenta.de cateva saptamani, Mara se chinuia cu dureri groaznice. Calcase stramb si a ignorat problemele. Doar ca, durerile pe care se resimtea erau din ce in ce mai mari, asa ca, intr-un final, speriata, Mara a mers la spital. "Am calcat stramb si deja ajunsesem sa ma trezesc noaptea din cauza durerilor", spune Mara. Iar acolo, dupa investigatiile medicale facute, Marei i s-a spus clar ca nu exista nicio alta varianta pentru cartilagiul rupt cu care s-a ales, anunta Spynews.ro.

Cum s-a pregatit Iulia Albu pentru Halloween. Aparitie socanta. Asa cum si-a obisnuit fanii, Iulia Albu socheaza cu aparitia ei si opteaza pentru un make-up iesit din comun, care i-a bagat in sperieti chiar si pe colegii ei de platou. "Nu suntem toti infricosatori pentru ca la pupitru avem o diva extrem de senzuala, un domn in dreapta mea, eu, care sunt imbracat clasic, insa nu stiu ce este cu Frankenstein la masa, dar nu ma bag", spune Razvan Ciobanu, potrivit Libertatea.