Fetita miliardarilor Columbeanu a ales drumul pe care il va urma in viata. De pe tava cu obiecte simbolice care i s-a pus in fata ieri, la implinirea unui an de viata, Irina a ridicat, fara sa stea pe ganduri, cheile de la Bentley, o bancnota de 500 de euro si o bucata de paine.

Fetita da semne ca-si doreste sa calce pe urmele parintilor sai, intrucat, atunci cand i s-a pus in fata tava cu obiecte simbolice, Irina s-a ”servit” prima data cu cheile de la masina Bentley a tatalui ei, mare pasionat de automobile de lux. Urmatorul obiect care a atras atentia copilului a fost o bancnota de 500 de euro.

In final, Irina a mai luat de pe tava o bucata de paine, care semnifica prosperitatea.

La prima sa aniversare, micuta Irina Columbeanu a primit cadou, din partea parintilor, un medalion in forma unei inimi, cu briliante. Bijuteria face parte dintr-un set care mai contine si doua lantisoare, unul mic, pentru a-l purta in perioada copilariei si unul de dimensiuni mai mari, pentru cand Irina va fi o adevarata domnisoara.

La resedinta sotilor Columbeanu de la Izvorani a avut loc, ieri, o petrecere, insa nu cu mare fast, ci una intima, la care au fost prezenti doar membrii familiei si cativa prieteni foarte apropiati. Printre acestia s-au numarat parintii lui Irinel, nasii de cununie ai sotilor Columbeanu si bineinteles, nasii micutei, Stylianos Sofianos, presedintele unei banci grecesti, impreuna cu iubita lui.

Una din marile surprize ale serii a fost aparitia Ramonei, sora Monicai, si ea invitata la eveniment, care a venit insotita de iubitul sau. Inca de anul trecut se tot zvonea ca Monica incearca sa-i gaseasca un iubit surorii sale, insa iata ca aceasta si-a gasit singura jumatatea.

Iubitul Ramonei este un tanar pe nume Cosmin, despre care apropiatii fetei spun ca ar fi un om de afaceri foarte potent din punct de vedere financiar. La petrecere au mai fost prezenti si cativa verisori ai Monicai din Brasov, cu care s-a revazut aseara dupa trei ani in care nu prea au tinut legatura. “Intr-o seara m-am gandit sa-i invit si pe ei la petrecere si i-am sunat. I-am intrebat daca vor sa vina la petrecerea Irinei, moment in care ei s-au aratat extrem de incantati. Sunt foarte fericita ca i-am revazut dupa trei ani de zile in care nu prea am avut tangente unii cu altii”, ne-a declarat Monica.

Integral in Gardianul