Madalina Ghenea a "fugit" doar cu fetita in Italia. In cuplu au aparut divergente, fotomodelul si-a acuzat voalat iubitul ca ar fi inselat-o, iar revista Spy publica primele imagini cu frumoasa Madalina in compania altui barbat. De la primele semne ale rupturii si pana la plecarea din tara a Madalinei Ghenea impreuna cu fiica ei nu a fost decat un pas. Fotomodelul si-a anuntat prietenii prin intermediul unei postari ca si-a facut bagajele si ca a plecat din tara cu micuta, scrie Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Spice Girls se reunesc anul viitor in formula completa. Spice Girls se reunesc anul viitor in formula completa. Toate cele cinci componente ale trupei au ajuns la o intelegere privind reuniunea si vor inregistra un album noi in 2018, scrie Metro.co.uk. Surpriza este prezenta Victoriei Beckham despre care presa britanica scria ca este ce mai reticienta la o reunire, dar se pare ca faimoasa creatoare de moda a cedat si se va alatura colegelor ei, potrivit Libertatea.

Marcel Toader, despre Maria Constantin si impresar: "Aveam banuieli despre ei doi". In urma cu o saptamana, Click! va prezenta imagini care dovedeau ca solista Maria Constantin si impresarul ei, Cosmin Man, au o relatie mai mult decat speciala. La cateva zile de la acele dezvaluiri, Marcel Toader, barbatul cu care Maria se afla in divort, rupe tacerea si vine cu completari. "Eu aveam banuieli despre ei doi de cand eram impreuna cu Maria, pentru ca intre dansii era o relatie mult prea apropiata profesional. Eu stiu ca arta se face in studio, nu acasa la artista, la miezul noptii", a declarat Toader pentru Click.

Primele imagini dupa scandalul de la LOFT. L-am filmat pe "ginerele" lui Meme pe santier: "Ce p@#$ mea sa fac?! Vrei sa fiu vesel?!" Imbracat lejer, cu pantaloni scurti si un hanorac, Dan Petrache le-a explicat prietenilor, in fata restaurantului pe care il construieste, cum a ajuns sa fie implicat intr-un nou scandal. Iubitul "Memelusei" a fumat continuu, semn ca haosul pe care l-a provocat la LOFT l-a marcat. "Ce p@#$ mea sa fac?! Vrei sa fiu vesel?!", i-a raspuns unuia dintre amici, in momentul in care a fost intrebat cum se simte, potrivit Cancan.

Angelina Jolie, dans incendiar pe scena unui eveniment important. Publicul a ramas masca! Cu toate ca a avut parte de concurenta serioasa la capitolul tinuta, Angelina Jolie tot a reusit sa atraga privirile la grandiosul eveniment. A fost in centru atentiei inca de la aparitia sa pe covorul rosu, imbracata intr-o superba rochie nude, brodata cu fire stralucitiare si cu o crapatura sexy pe picior. Dar toata lumea a ramas masca atunci cand frumoasa actrita, mama a sase copii, a urcat pe scena si a inceput sa danseze energic, unduindu-se pe o melodie jazz, potrivit Click.