Stiati ca Mircea Radu canta?Mai nou, Mircea Radu a dat-o pe muzica, inregistrand deja o melodie. Si nu orice fel de melodie, ci una pe care o interpreteaza alaturi de marea artista Margareta Paslaru. Piesa, compusa chiar de indragita noastra solista, se numeste "The Ballad of Reading Gaol" si este interpretata in limba engleza. Artista a extras un fragment din poemul cu acelasi nume, "The Ballad Of Reading Gaol", al lui Oscar Wilde, si l-a pus pe muzica. Viziunea i-a fost completata de Nicu Patoi, prin accentele acute ale aranjamentului, ilustrand durerea. Masterizarea audio este realizata de Andrei Kerestely. Muzica Margaretei Paslaru, duet-dialog cu Mircea Radu, figureaza pe noul CD, "Providenta", lansat in beneficiul Asociatiei Nevazatorilor, potrivitClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cornel Palade a ajuns la spital, cu mai multe vanatai pe fata.Cornel Palade a ajuns la spital cu mai multe vanatai pe fata, iar fiica sa, Ada, l-a fotografiat si a postat imaginea pe contul personal de socializare. La scurt timp, fanii actorului s-au panicat, insa fata lui i-a linistit imediat. "Este totul in regula", a anuntat Ada Palade, care a lasat sa se inteleaga faptul ca tatal ei se afla pe maini bune. Altfel, Cornel Palade se poate considera un tata implinit. Fiica sa, Ada, actrita si cantareata de meserie, a suferit o adevarata transformare in ceea ce priveste silueta ei. Dupa ce a participat la un show muzical, tanara a slabit spectaculos si face, in prezent, furori cu silueta ei, scrieCancan.

Pharrell Williams a inregistrat o piesa care va fi lansata abia in 2117.Pharrell Williams, piesa lansata peste 100 de ani. Cantaretul american Pharrell Williams si-a prezentat recengt cea mai recenta piesa in fata unui public select, la o petrecere privata, insa inregistrarea va fi disponibila pentru publicul larg abia in anul 2117 Melodia a fost denumita "100 Years - The Song Well Only Hear If We Care", iar titulul piesei face trimitere la faptul ca oamenii vor putea sa auda acest single doar daca le va pasa de incalzirea globala, informeaza Agerpres, care citeaza Cnewsmatin.fr. Evenimentul a avut loc in data de 13 noiembrie in China, in cadrul unei petreceri private organizate, la Shanghai, de brandul de coniac Louis XIII, produs de casa Remy Martin, anuntaLibertatea.

"Meriti taiata bucata cu bucata si sare pe tine. Amin!" Ce raspuns a dat Lidia Buble tinerei care i-a scris asta.Lidia Buble a facut public un mesaj primit pe privat de la o tanara. Artista a marturisit ca este in stare de soc si ca nu-i vine sa creada ca cineva poate fi atat de rau. O tanara i-a scris in privat Lidiei Buble un mesaj plin de ura. Fata ii arunca diverse injurii si blesteme la adresa acesteia: "In ziua de sarbatori faci spume la gura tu cu ma-ta si surorile tale curve sa faca viermi la inima. Sa nu mai vedeti lumina soarelui. Sa traiesti in intuneric toata viata ta. Sa ma p** pe tine. Meriti taiata bucata cu bucata si sare pe tine. Amin". Artista a fost extrem de afectata de mesajul primit si a facut totul public, marturisind ca a durut-o foarte tare pentru ca tanara i-a atacat si familia, arataCancan.

Cum arata acum "Dennis, pericol public".A fost considerat un copil genial al Hollywood-ului! In 1993, ne-a cucerit inimile cu rolul din "Dennis, pericol public" ("Dennis The Menace") cand a fost ales la o preselectie la care au participat... 20.000 de copii. In film, Mason Gamble ii face zile fripte vecinului sau morocanos interpretate de regretatul Walter Matthau (1920-2000). Mason Wilson Gamble s-a nascut la 16 ianuarie 1986. La doar 7 anisori a facut rolul vietii lui in filmul "Dennis, pericol public" (1993) alaturi de legendarul Walter Matthau. A mai jucat apoi in 1998 in filmul "Rushmore" si a interpretat rolul unui baiat dislexic in filmul "Anya's Bell". Insa odata cu timpul, farmecul sau a inceput sa paleasca. A avut timp sa se ocupe de scoala si in 2004 a absolvit liceul Oak Park and River Forest, din Chicago, Illinois. Mason este fiul lui Sally si al lui Tim Gamble, care este si el actor, conformClick.