Viata legendara a Stelei Popescu! Filmele pe care nimeni n-ar trebuie sa le rateze.Cu toate ca Stela Popescu a murit, in urma ei raman zeci de filme memorabile, iar mai jos ai cateva dintre cele mai bune filme romanesti. Primul film din cariera Stelei Popescu: "Alo! Ati gresit numarul!" Comedia in alb-negru a deschis cariera cinematografica a Stelei Popescu. Povestea urmareste un student la conservator care, in intentia de a da un simplu telefon, greseste numarul. El nimereste fara sa vrea familia celui mai dur profesor al sau, iar la telefon ii raspunde fiica acestuia. Prietenia lor se naste din replica banala care da si titlul filmului, informeazaClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ce spune primul sot al Stelei Popescu la moartea artistei. Dan Puican s-a intalnit cu partenerul de scena al Stelei, Alexandru Arsinel, dar si cu Doina, fiica ei adoptiva, in casa unde si-a dat ultima suflare. La iesire, Dan Puican a spus cateva cuvinte despre ce a insemnat Stela Popescu. "Eu sunt primul ei sot. Ne-am casatorit in anul 1960 si am fost casatoriti 8 ani. Am avut o relatie civilizata, dovada ca noi ne duceam mereu la 2 Mai la ea, cand era vara, ea venea de multe ori la noi. Trebuia sa vina duminica la masa, dar a amanat pana sambata. Poimaine trebuia sa manance cu noi. A fost una din marile actrite ale Romaniei. Farmecul ei il apreciam cel mai mult" a declarat primul ei sot in emisiunea moderata de Andreea Mantea si Victor Slav, citat deCancan.

Horia Brenciu i-a cerut sotiei al cincilea copil.Horia Brenciu, care a adoptat un baietel pe nume Toma in urma cu ceva timp, se simte cel mai bine in rolul de tata, motiv pentru care isi mai doreste un copil. Artistul si juratul "X Factor" adora "meseria" de parinte si si-ar dori ca Mos Craciun sa ii asculte dorinta de a mai avea un copil. Horia Brenciu vorbeste cu multa caldura despre sotia sa, producatoarea de televiziune Alice Dumitrescu, si cei patru copii si nu s-a sfiit sa recunoasca faptul ca se simte atat de bine in acest rol ca s-a gandit chiar si la un fratior sau o surioara pentru Toma (3 ani), Mina (5 ani), Maria (18 ani) si Andreea (26 de ani). Acestea din urma sunt fiicele sotiei lui Horia Brenciu dintr-o casnicie anterioara, relateazaLibertatea.

Andreea Marin a scapat kilogramele de sub control.Andreea Marin a surprins pe toata lumea la un eveniment la care a participat de curand. S-a vazut clar ca Zana a inceput sa puna pe ea, formele fiind mult mai proeminente decat in vara, atunci cand tocmai se despartise de Tuncay. Astfel, Andreea Marin nu a mai purtat tinute mulate, provocatoare, care sa-i scoata corpul in evidenta. Dimpotriva, ea a mers pe linia seriozitatii si a elegantei. Asa s-a intamplat la ultimul eveniment la care a luat parte. A venit imbracata intr-o rochie fucsia, lunga, astfel ca nu a putut sa ii ascunda formele, potrivitCancan.

Ce bine seamana cu mamele lor.arca ar fi clonele lor! Gillian Anderson si Reese Witherspoon sunt foarte mandre de fiicele lor care le seamana leit. Gillian a aparut cu fata ei pe covorul rosu, la Londra, iar Reese si-a dus odrasla la Paris. Gillian Anderson (49 de ani), cunoscuta datorita rolului agentului Scully din "Dosarele X", a venit recent la premiera filmului "The Crown", de la Londra, insotita de fiica sa, Piper, de 29 de ani. La cat de bine ii seamana, fata ar putea fi agentul Scully fara probleme. Gillian se mentine si ea foarte bine, datorita operatiilor estetice. Insa se plange ca a inceput sa-si piarda memoria si ca ii este greu sa iasa din casa, anuntaClick.