Ce intens a trait Stela Popescu ultimele zile din viata! Ce ironie amara! De parca ar fi simtit ca timpul nu mai e de partea ei, Stela Popescu a trait la maximum ultimele zile, bifand, in doar doua saptamani, aparitii mondene cat pentru trei luni. A stralucit la prezentarea de moda a Lizei Panait, la filmarile pentru emisiunea lui Dan Negru, dar si la Gala ￯Celebrity Awards￯, ultimul eveniment la care a fost aplaudata. Dan Negru a fost socat la aflarea stirii ca Stela Popescu a parasit aceasta lume, cu atat mai mult cu cat au filmat impreuna, in urma cu doua saptamani, pentru noua emisiune de la Antena 1, "Guess my age":"￯Probabil a fost ultima emisiune de televiziune din viata ei. M-a si certat atunci: , m-a luat in suturi de cum m-a vazut. Ca o premonitie , show-ul pentru care am filmat se numeste (Ghiceste-mi varsta). Pentru ca nimeni nu-i dadea 80 de ani!". Imaginile vor fi difuzate in luna ianuarie, odata cu debutul noii productii tv. Dan o astepta pe 12 decembrie si la filmarile pentru Revelion: "Am avut-o pe Stela la toate editiile de Revelion, de-abia astepta sa filmam din nou. Purta mereu tocuri, era eleganta. Emisiunile de divertisment sunt mai sarace fara marea stea a comediei romanesti", ne-a spus Dan Negru, relateazaClick.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Raicu nu duce dorul televiziunii. "Viata mea s-a schimbat total" De cand a iesit din lumina reflectoarelor, viata Andreei Raicu s-a schimbat total. Bruneta nu duce dorul vreunei emisiuni si este multumita cu ceea ce face. Au trecut nu mai putin de 20 de ani de cand Andreea Raicu isi incepea cariera in televiziune, devenind apoi una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi. Timpul a trecut, vedeta s-a maturizat si, in urma cu cativa ani, decidea sa iasa din lumina reflectoarelor, pentru a se ocupa de propria-i afacere. Privind in urma, bruneta nu regreta nimic din ceea ce a facut, cel putin din punct de vedere al carierei. Din contra, spune ea, viata sa s-a schimbat in bine de la acea decizie. "Nu mi-e dor de televiziune. Muncesc la birou, imi place ce fac acum. Viata mea s-a schimbat foarte mult. In primul rand locul de munca, felul in care vad lucrurile", a marturisit Andreea Raicu pentruLibertatea.

De ce refuza Dan Negru sa apara in reclame. Dezvaluiri in premiera. De ce refuza Dan Negru sa apara in reclame, cand majoritatea colegilor lui de breasla fac bani buni din publicitate? Prezentatorul ne-a explicat ca lucrurile nu sunt tocmai roz in negocierile dintre vedete si companiile care le vor drept imagine, iar uneori, suma oferita pentru serviciile prestate este jignitoare. Se apropie iarna, incepe sezonul lui Dan Negru! Prezentatorul revine in cateva zile pe micul ecran cu noua productie de divertisment pregatita de Antena 1, "Guess my age " - Ghiceste varsta - , e in focul inregistrarilor pentru show-ul de Revelion - pe care nu il recomanda adolescentilor! -si are in pregatire si doua productii pentru o televiziune din Chisinau, ce vor fi difuzate de Craciun. Nu ii e usor, dar cand ai atatea de facut, e clar ca si recompensa e pe masura. Asa s-ar explica, poate, de ce refuza multe dintre propunerile care vin din afara televiziunii si absolut tot ce vine din sfera publicitatii. "Cred ca am pierdut niste zeci de mii de euro in anii astia refuzand sa apar in reclame, dar ma simt mai confortabil asa. Adeseori, cand am discutii cu diverse agentii de publicitate pentru oferte de campanii, oamenii sunt nedumeriti ca imaginea mea de zgarcit contravine refuzurilor mele. Cred ca vedetele de la noi se vand inca foarte ieftin. Fie ca e vorba de spectacole, fie ca e vorba de campanii de publicitate.", a declarat Dan Negru, intr-un interviu acordatLibertatea.

E vocea printeselor din desene animate, are 800.000 de urmaritori pe Youtube si Insta, iar adolescentii o idolatrizeaza. Selena Gomez a Romaniei are "garda de corp", dar... am filmat-o in ipostaze incredibile! Andra Gogan este "Selena Gomez" a Romaniei. La fel ca marea vedeta de peste ocean, Andra face senzatie in desenele animate de pe Disney, insa nu cu prezenta fizica, precum Selena, ci cu vocea, pe care a "imprumutat-o" multor personaje. Cu toate ca are 800.000 de urmaritori pe Youtube si Instagram, Andra Gogan merge cu... tramvaiul! "Selena Gomez a Romaniei" a fost insotita de mama ei in calatoria cu mijlocul de transport in comun, aceasta pazind-o pe tanara vedeta ca o veritabila garda de corp. Dupa cum se observa in imaginile obtinute, mama Andrei Gogan pare sa aiba si ea un spirit tanar, fiind imbracata in rosu, o culoare vie. Atat Andra, cat si mama ei au fost incarcate de bagaje. Idolul adolescentilor a trebuit sa isi duca in spate chitara, in timp ce mama Andrei cara o punga arhiplina si un rucsac, noteazaCan Can.

Radu Banciu, afirmatii bizare: "Pica bine plecarea Stelei Popescu pentru romanul simplu". Dupa ce stirea decesului fulgerator al Stelei Popescu i-a socat pe toti cei care i-au indragit rolurile de exceptie, Radu Banciu a facut cateva afirmatii bizare si aproape jignitoare la adresa marii actrite si a admiratorilor acesteia. Prezentatorul a comentat in emiziunea "Lumea lui Banciu" acest subiect, care a devenit cea mai importanta stire in ziua de joi, 23 noiembrie, dar l-a tratat dintr-o cu totul alta perspectiva decat s-ar fi cuvenit in acel moment: "Un nou inceput de weekend pe care romanii simpli, romanii modesti, masa tarii, il va petrece oarecum in jale. Cred ca, din punctul asta de vedere, pica bine plecarea Stelei Popescu, sigur, catre ingerii varietatii si divertismentului, sa nu uitam sa spunem asta din capul locului. Teatrul de revista se poate si pe alta lume, cu siguranta mult mai bine. Marea doamna a revistei romanesti, cu siguranta isi va intalni ingerii si demonii acolo unde spera", a afirmat Radu Banciu, in cadrul emisiunii, dar nu s-a oprit aici, anuntaClick.