Antonia: A dezvaluit detalii picante ale vietii ei sexuale si personale. "Ne-a ajutat, ca experienta, faptul ca eu si Alex am mai fost casatoriti".Intrebata de relatia ei actuala cu Alex Velea, artista a afirmat ca "Alex e un sot exceptional. E prezent in viata mea si in viata copiilor. Se vede ca isi doreste mult relatia aceasta si ma respecta foarte mult.". De asemenea, spre finalul interviului Antonia a avut parte si deo serie de intrebari fulger despre viata ei privata, in care a vorbit fara perdea despre picanteriile sexuale din viata ei. Intrebata cand si-a pierdut virgintatea, artista a marturisit: "Aveam 16 ani, cu prima mea dragoste, un baiat cu care am stat 4 ani, in sufrageria lui." Antonia a dezvaluit si alte picanterii din dormitorul conjugal si a vorbit deschis si despre cea mai erogena zona a corpului ei, scrieAlist Magazine.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Tudor Chirila, acuzat ca a favorizat-o pe Meriam Jane la Vocea. Cum se apara juratul. Dupa semifinala de vineri seara de la "Vocea Romaniei", Tudor Chirila a decis ca finalista din echipa lui sa fie Meriam Joane. Vocalul trupei Vama a fost insa acuzat ca el a favorizat-o in detrimentul lui Stefan Stiuca. Chirila a tinut sa precizeze ca nu ar face asa ceva si nici nu ar participa la un show aranjat. "Stiu ca aseara foarte multa lume a fost dezamagita de iesirea din concurs a lui Stefan, chiar si eu am fost dezamagit. Totusi vreau sa punctez un lucru care nu-mi place si care oarecum ma jigneste, aceasta eterna teorie a conspiratiei." Mai mult, el crede ca alegerea lui il face sa fie chiar defavorizat in finala emisiunii, datorita faptului ca Meriam e din Nigeria si ca in Romania exista ideea ca cel care castiga Vocea trebuie sa fie roman, informeazaClick.

Corina isi doneaza hainele adolescentelor care nu-si permit. "Pastrez doar piesele spectaculoase". Corina este clar un trend setter in Romania, insa nu multe dintre admiratoarele ei isi permit sa aiba acelasi stil vestimentar ca al cantaretei. In ajutorul lor, artista a venit cu o idee de bun simt, sa dea din hainele ei, insa doar acelora care nu-si permit sa cumpere unele noi. "De obicei le dau verisoarelor mele de la Satu Mare sau atunci cand cunosc copii care au nevoie, pentru ca hainele mele sunt si de copii, de adolescente mai exact, care pur si simplu nu-si permit, si le dau cu mare drag", a afirmat aceasta,citata de Libertatea.

Victoria Beckham vorbeste despre operatiile estetice pe care regreta ca le-a facut. Sotia lui David Beckham - despre care s-a scris ca ar avea numeroase interventii - spune ca nu ar fi trebuit sa incerce sa si modifice bustul. "Probabil ca ar trebui sa spun, nu va modificati sanii" scrie aceasta intr-o scrisoare adresata Vogue UK. "In toti acesti ani am negat, o porcarie. E un semn de insecuritate. Bucurati-va de ceea ce aveti". Se presupune ca Victoria ar fi avut prima marire a bustului in 1999, urmata de o alta in 2006, si de o a 3-a (de data aceasta de micsorare) in 2009, scrieElle.

Cristiana Bota, diva in Epoca de Aur, superba si la 67 de ani. In perioada comunismului, crainica Cristiana Bota ne incanta pe micile ecrane de la TVR cu frumusetea si cu spontaneitatea ei. Anii au trecut, prezentatoarea a iesit la pensie, insa a ramas la fel de activa ca in tinerete, fiind mama si bunica cu norma intreaga. Cand are mai mult timp liber mai face televiziune, dar e si bunica cu norma intreaga- "Bunicesc, citesc, calatoresc si ma bucur de sanatatea pe care o am. Ma mai duc pe la Televiziune si mai pun voce pe diverse materiale, mai scriu texte", a declarat aceasta pentruClick.