Primele imagini cu motanul impaiat al Oanei Zavoranu. Cum arata Marty acum. La doi ani de la decizia de a-si impaia motanul Marty, Oana Zavoranu a decis sa publice imagini cu acesta. "Da, Marty al meu este in fiecare clipa langa mama lui care l-a adorat, chiar si dincolo de moarte! Acasa este casa lui si oriunde voi pleca eu, el o sa fie cu mine! Precizez ca in aceasta fotografie Marty al meu nu mai este in viata.", a declarat aceasta intr-o postare pe Facebook, scrieLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Lavinia Parva: "Sunt pregatita sa devin mama". Lavinia Parva (33 de ani) incheie un an reusit din toate punctele de vedere. In septembrie s-a casatorit cu Stefan Banica, recent a lansat o piesa superba, de Craciun, urmeaza pregatirile pentru concertele de Revelion, dar cel mai important este faptul ca solista isi doreste sa devina mama. "Imi doresc sa devin mama atunci cand Dumnezeu va vrea sa se intample asta. Eu sunt pregatita.", a declarat Lavinia Parva intr-un interviu pentruClick.

Cum arata noua iubita a "Muntelui" din Game of Thrones. El are 2.10 metri, ea doar 1.50. Sportivul si actorul islandez Hafthor Julius Bjornsson, cunoscut pentru titlurile castigate in concursurile de Strongman, dar si pentru rolul "The Mountain" din Game of Thrones, si-a facut o noua iubita. Kelsey Henson, iubita lui, este din Canada si are 1.58 metri. Cei doi sunt indragostiti pana peste cap si si-au petrecut recent vacanta in Spania, scrieSport.ro.

Sotul Oanei Zavoranu, dat in judecata de fosta iubita! Ce ii cere aceasta.Alex Ashraf, sotul Oanei Zavoranu, este adus din nou in fata magistratilor de fosta lui iubita, impreuna cu care are un baietel! Alexandra Oncescu l-a dat in judecata pe palestinian. Tanara a introdus actiunea sub denumirea "executarea autoritatii parintesti" la sfarsitul saptamanii trecute si-i cere lui Ashraf suplinirea anumitor acorduri referitoare la fiul lor. Ea isi doreste mai multa libertate de decizie asupra baietelului de opt ani, pe care-l are cu Alex Ashraf, lucru pe care considera ca nu-l poate obtine decat in fata instantei, informeazaCancan.

Sedinta foto incendiara: un "inger" de la Victoria's Secret isi arata abilitatile de gimnasta. Taylor Hill spera sa urce pe podiumurile gimnasticii mondiale, insa tanara de 20 de ani a ajuns celebra in alt domeniu. Ea defileaza pe podimurile marilor case de moda, fiind si unul dintre "ingerasii" Victoria's Secret. Tanara de 20 de ani si-a aratat abilitatile de gimnasta intr-o sedinta foto, realizata pentru Love Magazine. Imbracata in lenjerie imtima, ea a facut spagatul si si-a aratat elasticitatea, potrivitLibertatea.