Cu ce pofta se uita Jennifer Lopez la bijuterii.Diva nu s-a mai putut desprinde de un magazin de bijuterii. Se uita cu pofta la podoabe, insa pana la urma nu si-a cumparat nimic. Desi are o avere de 320 de milioane de dolari, diva nu se grabeste sa-si cumpere singura bijuterii. Mai ales ca iubitul ei, Alex Rodriguez (41 de ani), unul dintre cei mai talentati jucatori de baseball din toate timpurile, are o avere de 300 de milioane de dolari. Asteapta ca el sa i le daruiasca. JLo s-a cuplat cu Alex Rodriguez din februarie 2017, informeazaClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Oana Lis s-a pozat sexy langa bradul de Craciun! A ales o rochita rosie care i-a scos in evidenta...Oana, sotia lui Viorel Lis, asteapta cu sufletul la gura sarbatorile de iarna, in special Craciunul. Alaturi de fostul edil al Capitalei, vedeta a imbodobit foarte frumos bradul si s-a fotografiat langa acesta. Mandra de imagine, Oana a postat-o pe contul personal de socializare. Sotia lui Viorel Lis a ales o tinuta speciala. A ales o rochie de culoare rosie, care a luat ochii tuturor barbatilor, mai ales ca bustul generos a iesit in evidenta. Oana Lis a tinut in brate si un catelus, care a stat cuminte la poza. Nu este exclus ca fostul primar sa fi fost fotograful de ocazie. Acesta se simte mai bine si asteapta, la randul sau, sarbatorile, scrieCancan.

Tudor Chirila si "Vama", melodie pentru regele Mihai I.Tudor Chirila si "Vama", melodie pentru regele Mihai I. Artistul a postat un mesaj pe contul de socializare, dupa ceremonia de inmormantare a regelui, care a avut loc sambata, 16 decembrie. Este vorba despre "Copilul care alearga catre mare", piesa al carei videoclip a fost filmat la Cazinoul din Sinaia."Aseara, impreuna cu colegii mei din Vama am avut revelatia suprapunerii acestui cantec peste viata Regelui. In conditiile in care clipul a fost filmat la Cazinoul din Sinaia simbolistica mi s-a parut si mai evidenta. Il cantam pe scena si parca fiecare vers era o reflexie a destinului tragic pe care Regele a trebuit sa-l infrunte", noteazaLibertatea.

Bradul de Craciun al Deliei face furori pe Internet! Animalul pe care l-a pus in pom a atras atentia tuturor.Delia este una dintre cele mai de succes artiste din Romania, se bucura de aprecierea si sustinerea unui numar impresionant de fani, drept pentru care ii tine la curent cu tot ceea ce face. Odata cu apropierea sarbarilor de iarna, cantareata si-a impodobit bradul si a postat imagini cu el pe retelele de socializare. Fanii au fost incantati cand au vazut cum arata pomul de Craciun, dar mai ales decoratiunile inedite pe care le-a folosit. Pe langa lumini, globuri albe, veverita a fost cea care a atras atentia tuturor, potrivitCancan.

Are cei mai mari sani naturali, dar e fara iubit de Anul Nou.Este frumoasa, sexy, dar nu prea are noroc in dragoste! Acest lucru ne-a dat de inteles Roxana Vancea (27 de ani), la sfarsitul saptamanii trecute, cand am intalnit-o la un eveniment monden: "Pentru mine Sarbatorile sunt in familie, o sa petrec in casa parinteasca din Targu-Jiu. O sa merg cu taica-miu la colindat, o sa ne plimbam din poarta in poarta si o sa adunam diverse lucruri de la toata lumea. Mama o sa imi pregateasca sarmale, racituri, salata de boeuf, cozonac, turte si multe altele, relateazaClick.