Cove: "Cu soacrele m-am inteles mai bine, cu fetele lor, mai putin".Actoru; prezentator ne-a vorbit, printre altele, si despre mama sotiei lui, Florentina: "Incerc sa imi fac timp pentru familia mea, am doi baieti, Bogdan, care are 8 ani, si Razvan, care are 2 ani. Am zis si o repet, eu cu soacrele m-am inteles bine, cu fetele lor, mai putin. Glumeam! Am o soacra extraordinara, ma inteleg foarte bine cu ea", ne-a povestit Cove, in urma cu doua zile, intr-o scurta pauza a filmarilor pentru editiile de Craciun si de Anul Nou ale emisiunii "Vorbeste lumea", scrieClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Alexandru Arsinel, primele declaratii dupa ce s-a operat la inima. "Sunt... dupa aproape de luna de zile, trebuie sa vorbesc din nou, dar nu despre lucruri pozitive. Nu e nicio bucurie sa vorbesti despre conditiile din spital, dar eu am avut noroc. Prima data datorita medicului de pe salvare care si-a dat seama ca am facut infarct, apoi am fost norcos ca am intalnit echipa de la acest spital. Am vazut ce se intampla si cu pacientii din jurul meu si sunt multumit de cum au decurs lucrurile in spital. N-am stiut ca voi ajunge aici ca pacient, sotia mea face la acest spital un tratament. Sper ca toti oamenii sa aiba parte de acelasi tratament ca si mine", a declarat Alexandru Arsinel, citat deCancan.

Lidia Buble, goala in cada.Lidia Buble, goala in cada. Artista s-a pozat intr-o ipostaza rara si a postat imaginea pe contul de socializare. Fanii au reactionat imediat. Lidia Buble le-a aratat fanilor cum se relaxeaza in ziua libera. Iubita lui Razvan Simion s-a pozat cu patrupedul ei in cada si a facut imaginea publica. In ciuda zvonurilor cum ca relatia dintre Razvan Simion si Lidia Buble atarna de un fir de ata au fost demontate de cei doi in momentul in care au aparut impreuna la Media Music Awards. Cei doi ne-au declarat ca se inteleg de minune, ba chiar au oferit si cateva picanterii din viata de cuplu, ca de exemplu ca Lidia Buble ii poarta hainele lui Razvan, conformLibertatea.

Ce tatuaj si-a facut Connect-R pentru fiica lui, Maya!Nu doar Alex Velea si-a tatuat numele copiilor pe corp, ci si Connect-R a simtit nevoia sa-si exprime astfel dragostea. Artistul si-a marit colectia de tatuaje cu doua noi desene, pe care le-a dedicat celor mai importante persoane din viata lui, fetita Maya si sotia Misha. Printre ale semne tribale batute in tus, Connect-R mai are tatuat pe brat chipul parintilor sai. Vedetele noastre sunt innebunite dupa tatuaje. Adelina Pestritu si Antonia au pierdut numarul desenelor de pe corp, iar la Alex Velea nu au mai ramas prea multi centimetri de piele liberi pentru alte desene. Si Connect-R vine puternic din spate, anuntaClick.

Simona Halep a urcat pe scena si a inceput sa cante.Simona Halep profita din plin de vacanta si se distreaza la maximum alaturi de oamenii dragi din jurul ei. A ajuns nr. 1 mondial in tenis si se pare ca acum vrea sa cucereasca lumea si cu vocea ei, asa ca-si face incalzirea din timp. Simona Halep a anuntat de curand ca vrea sa se retraga de timpuriu din tenis si se pare ca testeaza deja posibilitatile unei noi cariere. S-a spus ca e pasionata de psihologie, insa se pare ca nu numai asta ii face cu ochiul, tenismena cochetand si cu muzica. De curand, Halep a postat pe pagina personala de Instagram o fotografie in care apare pe scena, alaturi de intreaga ei echipa, cantand cu drag. "Formatia Halep, echipa Halep", le-a spus Simona prietenilor ei virtuali, potrivitCancan.