Spovedania unui actor celebru: "M-am prostituat, am furat si am profanat morminte".Nu este vreo replica din cel mai nou film al actorului. Este chiar una dintre socantele confesiuni pe care starul in varsta de 68 de ani a avut curajul sa le faca in autobiografia proaspat lansata "Ca s'est fait comme ca". Scrisa in colaborare cu Lionel Duroy, cartea scoate la iveala secrete nebanuite din trecutul celebrului francez, devenit cetatean rus. Astfel, Depardieu a dezvaluit ca in tineretea sa anonima s-a prostituat. Si a furat - printre altele, o masina, ajungand sa stea trei saptamani la inchisoare din aceasta cauza. Ba chiar a fost profanator de morminte, pentru a putea comercializa bijuteriile si incaltamintea pe care le gasea in locurile de veci, noteazaEVZ.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Lora, pe patul de spital, conectata la aparate.Lora este una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania. Artista este pasionata inclusiv de actorie si joaca intr-un serial on-line, intitulat "Lara", alaturi de Iuliana Beregoi, o cunoscuta interpreta de muzica din Republica Moldova. Interesant este faptul ca Lora este o excelenta actrita si isi joaca excelent rolul. Apare in cateva secvente conectata la aparate, pe un pat de spital. Asa cum se poate observa din imagini, cantareata interpreteaza excelent personajul. Din fericire, Lora nu are nicio problema de sanatate, iar totul se petrece intr-un film. Care poate fi vizionat on-line, pe un canal de Youtube, anuntaCancan.

Cum si-a ascuns Enrique Iglesias iubita gravida timp de 9 luni.Anna Kournikova (36 de ani) si Enrique Iglesias (42 de ani) au devenit parinti in acest weeknd. Cei doi au facut publica venirea pe lume a gemenilor Nicholas si Lucy prin intermediul retelelor de socializare. Intreaga planeta a fost socata pentru ca... nimeni nu a vazut-o pe fosta tenismena gravida. Enrique si Kournikova sunt cuplati din 2001 si nu au nici un gand sa se casatoreasca. Insa ramane un mister cum au reusit sa tina ascunsa o sarcina gemelara atata timp. Revista "People" i-a intrebat pe cei doi cum s-au ascuns de ochii paparazzilor atata timp si raspunsul a venit socant, potrivitClick.

Momente de panica la stand-up comedy-ul de la Sala Palatului. Celentano a oprit show-ul si a cerut interventia unui medic.Adrian Vancica (Celentano) a urcat pe scena si isi sustinea show-ul, moment in care unei spectatoare i s-a facut rau. Persoanele care se aflau langa femeie au inceput sa strige. Desi in primele clipe Celentano a crezut ca e vorba de o gluma ori ca spectatorii reactioneaza mai ciudat la glumele lui, destul de repede a inteles ca e o situatie grava si a oprit spectacolul, a cerut imediat sa fie aprinse luminile in sala si a solicitat sa fie chemata salvarea, dar pana la sosirea ei orice medic prezent sa intervina, relateazaLibertatea.

Eva Longoria e insarcinata.Bucurie fara margini in familia Evei Longoria si a sotului ei, Jose 'Pepe' Baston, directorul Grupului Televisa. Frumoasa actrita este insarcinata cu primul ei copil si va deveni mama anul viitor. In varsta de 42 de ani, vedeta si-a ascuns sarcina, dar, potrivit jurnalistilor de la People, ea e in cel de-al doilea trimestru, iar noi avem primele imagini cu burtica de gravida. Eva Longoria, actrita care a facut furori cu trupul ei de zeita in serialul "Femei disperate", este in luna a patra de sarcina, a anuntat un reprezentant al artistei de origine mexicana, precizeazaCancan.