Ilinca Vandici, vacanta de cosmar in Thailanda. "Cea mai urata in care am fost vreodata. Gandaci, prostitutie..." Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a avut parte de o vacanta de cosmar in Thailanda, cea mai urata pentru ea, dupa propriile marturisiri. "Thailanda, multe insule, apa, palmieri, asta ne asteptam sa gasim acolo. Nimic! Plaje murdare, putine, plecam cu barca in fiecare zi pe alte insule ca sa gasim acel paradis feeric despre care auzeam.... Era multa mizerie. Gandaci imensi!", a declara Ilinca, potrivit Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ultima aparitie a faimoasei Lady Gaga i-a lasat pe toti cu gura cascata! Este vorba de o aparitie in costum de baie, la malul marii. Lady Gaga sta pe o stanca, iar posteriorul arata demential. Multi l-au comparat cu cel al lui Kim Kardashian... Nici tatuajele, din cap pana-n picioare, nu au trecut neobservate, potrivit Cancan.

Oana Roman, mesaj dur despre Viorica Dancila: "E un soldatel"! "Eu nu o cunosc pe doamna Vasilica Viorica Dancila, nu stiu ce a facut. Doar un an a fost profesoara la Videle si nu se stie ce a predat. Nu are un CV impresionant. Doamna nu are modele. E si dansa un soldatel, care asculta de sefi", a declarat Oana Roman, potrivit Click.

Cum s-a imbracat premierul Viorica Dancila la nunta fiului ei. Viorica Dancila a fost soacra mare in urma cu doi ani. Tinuta pe care a ales-o este total diferita de modul in care se afiseaza de obicei. Ea a purtat o rochie lunga, de culoare nude, fara maneci, in care si-a afisat cu mandrie decolteul. Nora Vioricai Dancila se numeste Elena si este consilier juridic la Primaria Sectorului 5, iar la nunta au fost toti greii PSD, potrivit Libertatea.

Anda Adam si sotul ei au ajuns sa nu isi mai vorbeasca! Vedeta a tinut sa se afle de la ea: "Ne intalneam la usa si predam stafeta, veneam eu si pleca el, venea el si plecam eu". Anda Adam este casatorita cu Andrei Sorin, caruia i-a daruit o fetita, de care se bucura cat pot de mult in timpul liber. Artista marturisea ca viata ei de cuplu a trecut prin transformari in ultimii ani, si asta din cauza timpului prea putin petrecut impreuna. "Daca neglijezi foarte tare viata de cuplu nu duci nicaieri, copilul ramane la unul din parinti, adica efectele sunt rele", a declarat artista, potrivit Cancan.

Keira Knightley dezvaluie ca a fost agresata sexual de patru ori. Cunoscuta actrita britanica Keira Knightley dezvaluie ca a fost agresata sexual de patru ori in timp ce iesea din anumite baruri si spune ca "toata lumea s-a luptat cu o parte echitabila de monstri", scrie Daily Mail. Keira Knightley sustine ca pana acum industria filmului a tolerat ideea ca barbatii "au voie sa se comporte in mod diferit fata de femei", potrivit Libertatea.