Ştefan Bănică Jr. şi Nadia Comăneci au format un cuplu în urmă cu douăzece de ani. Cei doi au avut o relaţie amoroasă, în jurul anul 1987, înainte ca Nadia să fugă din România. Cea care a confirmat public ceea ce nu părea decât un zvon nefondat este nimeni alta decât Elena Cârstea, prietenă cu ambii protagonişti.

Ştefan Bănică, prezentatorul emisiunii Dansez pentru tine, de la Pro TV, s-a căsătorit în urmă cu un an şi jumătate cu Andreea Marin, care, luna trecută, i-a dăruit şi o fetiţă. El a mai avut relaţii cu femei celebre: Cristina Ţopescu, Mihaela Rădulescu şi Camelia Constantinescu.

Printre femeile care au făcut parte, de-a lungul anilor, din viaţa lui Ştefan Bănică Jr. s-a vehiculat şi numele Nadiei Comăneci. Însă informaţia a rămas la stadiul de zvon, căci nici unul dintre cei doi nu a vorbit, vreodată, despre această relaţie.

Dar iată că tocmai acum când, în sfârşit, viaţa amoroasă a solistului pare să se fi aşezat, Elena Cârstea a confirmat această poveste de dragoste, petrecută în urmă cu mai bine de două decenii, în jurul anului 1987.

Fără să-şi dea seama că scoate la iveală un secret ţinut cu grijă departe de ochii presei şi ai publicului, cântăreaţa a afirmat, cu maximă nonşalanţă, vineri seara, la emisiunea “Agentul VIP” de la Antena 2: “Ştefan şi Nadia chiar veneau împreună şi pe la mine pe acasă”, a declarat Elena Cârstea.

Pentru că probabil şi-a dat seama că a făcut o gafă, solista nu a dorit să ofere amănunte suplimentare în legătură cu acest subiect: “Am spus o dată, nu mai spun nimic”, ne-a declarat cântăreaţa, fâstâcindu-se.

În plus, mai sunt câteva persoane care pot confirma această poveste de dragoste: Nadia şi Ştefan au văzuţi împreună, în vara anului 1987, la un an după filmările celebrului “Liceeni”, la Teatrul de Vară din Mamaia, vizionând un film.

Click