Multe prostioare făcea fotbalistul, pe vremea când Diana Munteanu nu-l ţinea sub papuc şi era însurat cu Lidia, prima lui soţie. De pildă, una dintre escapadele lui amoroase din timpul primei căsnicii s-a consumat în stricta apropiere a Ancăi Neacşu, pe atunci componentă A.S.I.A.

Chiar dacă a fost acuzat de relaţii extraconjugale cu Mădălina Manole sau Oana Zăvoranu, brunete garantate, e cunoscut faptul că atacantul dinamovist a manifestat întotdeauna un interes aparte pentru blonde. Nu doar cele două soţii din viaţa lui sunt blonde.

Anca Neacşu, cum spuneam, nu a scăpat neobservată şi nemarcată de cuceritorul din Groapă. Pe vremea când Lidia locuia la Craiova, cu cei doi copii, Alex şi Rebecca, iar Claudiu, singur, la Bucureşti, într-un apartament închiriat, multe nopţi de amor nebun s-au consumat între fotbalist şi cântăreaţă. Intâlnirile aveau loc la el acasă.

In ciuda distanţei la care îşi desfăşura activitatea soţia sa, Niculescu era destul de precaut în săvârşirea adulterului, deoarece Lidia, deloc încrezătoare în cuvântul celui pe care l-a luat de bărbat, mai plătea, din când în când, taximetrişti să-l urmărească.

Atac