Viitoarea mamica are cosmaruri din cauza alaptatului. Jessica Alba este insarcinata pentru prima data si ideea ca bebelusul ei va suge de la san o inspaimanta atat de tare, incat nu poate dormi.

"Unul dintre visele recente are legatura cu alaptatul, unicul lucru care ma inspaimanta cu adevarat. Imi este mai frica de asta decat imi este de nastere", a declarat actrita. Dar Jessica a recunoscut ca, de cand este insarcinata, se simte si mult mai instabila din punct de vedere emotional. "Sunt mult mai emotiva. Orice ma poate enerva sau ma poate face sa plang. Nu sunt obisnuita cu asta", a mai adaugat ea.

Cunoscuta pentru silueta ei perfecta, Alba este hotarata sa se ingrase cat mai putin. "Incerc sa mananc cat mai sanatos si sa fac sport. Atata timp cat nu ma ingras prea mult de-o data, cred ca e ok", a afirmat ea pentru show-ul US TV. Dar ceea ce ea nu stie, este ca Susan Condon, expert in lactatie, spune ca cea mai buna metoda de a scapa de kilogramele in plus este...alaptarea.

"Dupa ce ai nascut, daca ceea ce ai mancat este variat si sanatos, alaptatul te poate face sa scapi de kilogramele acumulate in timpul sarcinii, fara sa compromiti sanatateata sau dieta copilului. Si arzi in mod natural calorii, de fiecare data cand produci lapte pentru a-ti hrani copilul", a explicat Condon.

Romantica