Elena, mezina presedintelui Traian Basescu, a confirmat ca s-a „despartit definitiv“ de Andrei, fiul PSD-istului Viorel Hrebenciuc, chiar in noaptea de Anul Nou. Un an, atat a rezistat relatia dintre fiica presedintelui Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc, baiatul celui mai aprig dusman politic al sefului statului, liderul PSD Viorel Hrebenciuc. Elena si Andrei s-au despartit de Revelion, pe care plecasera sa-l petreaca la Paris.

Cei doi n-au mai intrat ca un cuplu in 2008, hotarand sa puna punct relatiei cu putina vreme inaintea numararii ultimelor secunde din 2007. Au ramas impreuna la petrecere, insa acest lucru nu i-a facut sa se impace. S-au intors separat de la Paris, prima Elena, la doua zile dupa Revelion, Hrebenciuc Jr. ramand in capitala Frantei mai mult, mai ales ca tatal sau era internat intro clinica unde a suferit o operatie de tiroida.

„Ne-am despartit definitiv in urma cu trei saptamani, de Revelion“, ne-a declarat ieri Elena Basescu, care a preferat sa pastreze discretia asupra motivelor care au dus la ruptura de Hrebenciuc Jr. Desi tatal sau, presedintele Traian Basescu, nu s-a aratat in public incantat de relatia pe care o avea fiica sa, Elena a precizat ca decizia de a se desparti de Andrei a fost una personala, seful statului neavand niciun amestec.

„Tata nu mi-a impus niciodata sa ma despart de Andrei. Mi-a spus ca nu e de acord cu relatia, dar ca decizia e a mea. Nu s-a amestecat niciodata, cum nu a facut-o nici in cazul surorii mele. Ne-a spus ca decizia ne apartine“, a explicat Elena Basescu.

Andrei Hrebenciuc a refuzat sa comenteze.

IN GURA PRESEI

Semnele despartirii, urmarite de paparazzi

Zvonurile despre problemele aparute in cuplul Elena Basescu- Andrei Hrebenciuc au aparut in primele zile ale acestui an, dupa ce fiica presedintelui s-a intors de la Paris singura si a fost fotografiata de paparazzii ziarului „Cancan“. Potrivit articolelor din presa, intre cei doi s-a produs o noua ruptura, mai ales ca existau din ce in ce mai multe indicii in acest sens. Astfel, conform ziarului „Libertatea“, dupa intoarcerea in tara, Andrei Hrebenciuc s-a afisat in clubul Bamboo fara iubita sa. În presa a inceput o adevata frenezie a relatarilor despre noi escapade ale lui Hrebenciuc junior, care petrece in cluburile bucurestene, de fiecare data fara Elena Basescu. Dar si informatii imposibil de verificat, cum ar fi cea potrivit careia Elena s-ar fi razbunat platind cu cardul lui Andrei in cateva magazine de lux de pe Calea Victoriei.

Integral in Evenimentul Zilei