Unele dintre vedete s-au consacrat si apoi si-au dezvelit fesele, altele au devenit celebre tocmai pentru ca s-au dezbracat. Indiferent de caz, va prezentam cele mai ravnite zece funduri in 2007.

1. Beyoncé Knowles

Se asaza sau nu se asaza Beyoncé la casa ei cu Jay-Z? Pana una-alta, sade prima in top, ca posesoare a celor mai ravnite fese. Bine, bine, dar daca frumos inseamna mare, cum ramane cu „less is more”?

2. J-Lo

Jennifer Lopez este una dintre veteranele topurilor de frumusete si, spre deosebire de cateva colege de breasla, nu s-a remarcat prin ipostaze vulgare. Desi alura ei de „Jenny from the block” o individualizeaza, artista reprezinta un exemplu de eleganta si rafinament.

3. Kylie Minogue

Chiar daca s-a luptat din greu cu cancerul si nu s-a mai aflat o perioada in atentia presei, nu am uitat-o pe Kylie si bine am facut. Mai nou, diva a revenit cu un nou videoclip si ne demonstreaza inca o data ca merita sa fie catalogata drept una dintre cele mai frumoase femei.

4. Kim Kardashian

Mai stiti ce spuneam la inceput? Ea este cel mai bun exemplu de pseudovedeta, devenita celebra dupa ce s-a dezbracat, s-a inregistrat cu o camera video si s-a plimbat pe langa Paris Hilton. Oricum, fesele ei ar trebui sa fie pe primul loc, avand in vedere ca nimeni nu a elucidat misterul disproportiei vizibile intre acestea si restul corpului.

5. Shakira

E suficient ca Shakira sa-si miste fesele pentru a crea isterie in masa. Multumim coregrafului ei, care a stiut sa ii puna in valoare partea dorsala. Oricum, ea nu avea nevoie de voce…

6. Carmen Electra

Cine a spus ca nu se face primavara cu o floare probabil ca nu vazuse floarea ei. Bine ca macar nu i-o mai arata lui Dennis Rodman!

7. Vida Guerra

Nudul ei a devenit celebru dupa ce i s-a „furat” telefonul mobil, care continea fotografii indecente. Inainte de acest incident, splendoarea cubaneza a pozat in cadrul unei reviste cunoscute pentru barbati, care a desemnat-o modelul anului 2004. In urma scandalului legat de acele fotografii, publicatia a renuntat la colaborarea cu ea.

8. Charisma Carpenter

De ea nu am mai auzit in ultimul timp, dar ne vom aminti mereu unicul rol care i-a consacrat nurii. Vampirita sexy pe care Buffy o tot ameninta cu tarusul ramane una dintre cele mai ravnite femei. Asta poate si pentru ca, daca arati la fel cum te numesti, Charisma, nu ai nevoie de mai mult.

9. Adriana Lima

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar faima sa se datoreaza in mare parte si feselor, pe care le acopera cu cea mai fina lenjerie de lux, semnata Victoria-s Secret.

10. Rihanna

Desi s-a alaturat recent artistilor de la Hollywood, Rihanna este una dintre cele mai bine cotate cantarete la ora actuala. Gurile rele spun ca mulatra cu ochi verzi se afla in conflict cu Beyoncé. O fi Beyoncé invidioasa pe umbrela ei?

Atac