Primaria Capitalei a intentat un proces impotriva familiei Oanei Zavoranu, pe care o acuza de fals in declaratii. Prin edilul sef Adriean Videanu, Primaria spune ca familia actritei de telenovele a mintit ca nu mai detine si alte proprietati, obtinand astfel, in baza Legii 10, cumpararea apartamentului cu trei camere din strada Andrei Muresanu.

Primaria Municipiului Bucuresti, reprezentata de primarul general Adriean Videanu, o acuza pe Oana Zavoranu si pe parintii sai, Marioara si Nicolae, ca ar fi obtinut un apartament pe baza unei declaratii false in fata notarului.

În cererea depusa la dosar, juristii lui Videanu sustin ca “sotii Zavoranu au declarat in fals ca nu detin alte locuinte in proprietate, desi mai aveau alte doua proprietati la acel moment”.

Astfel, Primaria Capitalei considera nul actul de vanzare-cumparare facut intre S.C. Herastrau Nord si parintii Oanei Zavoranu in urma cu cativa ani. Prin declaratia falsa data in fata notarului, prin care sustineau ca nu detin alte locuinte in proprietate, s-a facilitat cumpararea apartamentului cu trei camere din str. Andrei Muresanu.

În urma unor verificari amanuntite, efectuate in timpul procesului dintre Oana Zavoranu si mama ei, pentru avere, autoritatile au descoperit alte doua imobile aflate in proprietatea familiei Zavoranu. Din acest motiv, statul cere acum ca familia Zavoranu sa predea apartamentul si sa plateasca cheltuielile de judecata.

Contactata telefonic, actrita a evitat sa lanseze atacuri la adresa juristilor “biciuiti” de Videanu. “Este o chestiune pur juridica si nu pot face declaratii. E un subiect pe care il poate comenta doar avocatul meu”, a declarat Oana Zavoranu, pentru Click!.

Click