Dupa ce a inceput sa-si promoveze melodiile de pe albumul pe care incearca sa-l lanseze, incidentele se tin scai de Simona Sensual. Dupa ce a prezentat in public mai multe piese ca fiind creatiile lui Mihai Budeanu, alias "Negruzzu", de la 3rei Sud-Est, ea a fost acuzata de componentul trupei ca isi face imagine pe spatele lui.

Acesta a negat cu inversunare faptul ca ar fi compus vreodata pentru ea, ceea ce a starnit indignarea Simonei. Blonda sustine ca patru dintre piesele de pe albumul ei sunt rodul unei colaborari pe care a avut-o cu membrul trupei 3rei Sud-Est in urma cu doi ani si pretinde ca i-ar fi platit acestuia pentru serviciile sale de compozitor suma de 5.000 de euro. Simona admite, insa, ca nu are inscrisuri oficiale pentru a proba acest contract. "I-am dat 5.000 de euro fara chitanta.

Am fost fraiera, dar am martori. E urat daca spune acum ca altcineva a compus in locul lui, pentru ca eu lui i-am dat banii. Probabil ca nu ii place sa ii fie asociat numele cu al meu, pentru ca eu am cantat dupa aceea o manea cu Adrian Minune. Nu inteleg de ce le e rusine, ca toti compun manele.

Cancan