Am intrebat cateva vedete care ar fi forma de viata care le-ar reprezenta cel mai potrivit, intr-o alta existenta. Desi o parte dintre vip-uri ne-au declarat ca nu cred in acest proces, care nu este mentionat in Biblie, ne-au dat raspunsuri dintre cele mai surprinzatoare.

Mihai Traistariu nu crede in reincarnare, dar a facut un exercitiu de imaginatie si ne-a spus ca i s-ar parea interesant sa traiasca, intr-o alta viata, pe o alta planeta. “As vrea sa fiu o fiinta extraterestra, foarte inteligenta, care sa aiba capacitati mult peste cele ale pamantenilor. Sa citeasca ganduri, sa comunice telepatic, sa se deplaseze cu viteza sunetului”. In trecut, Mihai a fost femeie, a trait in vestul Africii, in jurul anului 1050 si a fost chirurg sau vraci.

Monica Anghel crede cu tarie in procesul reincarnarii si considera ca acest lucru ne ajuta sa trecem mai usor peste momentul invevitabil al mortii. “Pe mine personal ma ajuta acest gand, sa accept mai usor pierderea unor fiinte dragi”, ne-a spus Monica. Mare iubitoare de animale, cantareata nu putea alege altceva pentru o eventuala reincarnare decat un caine.

Chiar daca nu crede in reincarnare si se considera o persoana mult prea serioasa pentru a se gandi la asa ceva, il informam pe Catalin Botezatu ca intr-o viata anterioara a fost calugarita si a dus o viata plina de privatiuni. Nativul poarta o povara karmica marcata de experiente spirituale si mistice din viata trecuta. Lectia vietii anterioare se refera la libertatea spiritului si la formarea unei conceptii proprii despre lume si viata. El trebuie sa-si echilibreze karma prin transferarea spiritului sau liber in forma si culoare, in armonie si estetic.

Nici vedeta Pro TV Andreea Esca nu crede in reincarnare, insa noi am aflat ca a trait in anul 975 si a fost pescar in insula Hokkaido. A cutreierat apele pentru a-si hrani parintii si fratii si a murit fara a-si intemeia propria familie. In aceasta viata are datoria karmica de a avea una si a creste copii, iar pe de alta parte, de a fi in legatura cu oamenii.

Gardianul