Pilotul Adrian Iovan este membru de onoare in Asociatia Nationala a Tatilor, desi acasa nu este nici batut, nici inselat. “Taticilor, uniti-va!”. Acesta este sloganul sub care functioneaza inedita asociatie, infiintata in august 2007 de Constantin Jugurica, un tatic divortat, nevoit sa stea departe de copilul lui. Cel care il sprijina in acest proiect este nimeni altul decat Adrian Iovan, despre care sotia lui, Romanita, spune insa ca nu are nici un motiv sa se planga de tratamentul de acasa.

Nici barbatii nu scapa de violenta in familie. 300 dintre ei si-au unit fortele si au infiintat o asociatie. Si pentru ca au nevoie de un lider si de o organizatie, tatii necajiti sunt indrumati in misiunea lor de Constantin Jugurica, un parinte caruia fosta sotie i-a interzis sa-si vada fiica.

Surpriza, insa! In Asociatia Nationala a Tatilor din Romania (A.N.T.R.) s-a inscris si pilotul Adrian Iovan, sotul cunoscutei creatoare de moda Romanita Iovan. Si pentru ca prezenta sa in randul tatilor abuzati a starnit suspiciuni, am sunat-o pe Romanita pentru a afla daca partenerul sau a suferit vreo trauma in familie.

“Adrian s-a inscris in aceasta asociatie la rugamintea prietenului sau, Constantin Jugurica. A fost nevoie de un nume mai cunoscut, pentru ca proiectul lui sa castige notorietate si credibilitate”, a declarat ieri pentru Click!, Romanita Iovan. Asadar, pilotul Adrian Iovan este membru doar de ochii lumii in A.N.T.R., iar relatia cu sotia sa, Romanita, este cat se poate de armonioasa.

Click