Dan Diaconescu se bucura de bani. Desi realizatorul de emisiuni tv nu a recunoscut niciodata oficial vanzarea postului OTV, presa a relatat ca Vantu i-a platit 25.000.000 de euro lui Diaconescu pentru 20% din actiunile televiziunii. Banii intrati in buzunarele realizatorului de emisiuni au fost grabnic investiti. Surse apropiate lui Diaconescu relateaza ca acesta, de-abia intrat in noul an, si-a si luat o vila in SUA, si nu oriunde, ci in insoritul Miami.

Dupa ce a vandut un pachet mic de actiuni patronului Realitatii TV, adica controversatului om de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, Dan Diaconescu nu a ezitat sa isi faca un cadou. Profitand de drumul pana in State, dupa sarbatori, Dan Diaconescu si-a cumparat o viluta cocheta, in Florida. Surse apropiate patronului postului de televiziune OTV ne-au dat mai multe detalii despre achizitia de inceput de an.

“Vila, extrem de eleganta si spatioasa, a fost cumparata de Diaconescu cu suma de 1.000.000 USD, cu ocazia vizitei pe care jurnalistul a facut-o in SUA, imediat dupa sarbatorile de iarna. Mandru tare de achizitia sa, Diaconescu s-a intors din SUA cu o sumedenie de poze cu noua sa achizitie imobiliara, pe care le-a aratat tuturor cunoscutilor”, ne-au spus apropiatii sai.

Acum, Diaconescu poate petrece in orice zona a lumii. Detine deja un iaht, un imobil la Cannes si un avion Cessna, proprietati care ii inlesnesc orice fel de vacanta.

Integral in Click!