Internata la Centrul Medical UCLA din Los Angeles, Britney Spears si-a dezvaluit extrema tulburarii psihice la care a ajuns, acuzandu-si propria mama ca ar avea o aventura sexuala cu prietenul ei.

Martorii spun ca, in momentul in care s-a internat, Britney a inceput sa "arunce imprecatii", tipand la parintii ei si la personalul medical.

Dintre toate, cea mai surprinzatoare acuzatie a fost cea la adresa mamei ei, Lynne, reprosandu-i ca: "te culci cu prietenul meu".

Cel mai probabil, Spears se referea la fotograful cu care se vede in ultimul timp, Adnan Ghalib.

In orice caz, nu este prima oara cand vedeta tulburata aduce asemenea acuzatii. Ea si-a mai criticat mama ca ar fi devenit prea intima in relatia cu fostul sot, Kevin Federline, aceste inventii ducand la ruperea relatiilor cu familia ei.

In momentul in care aceasta s-a internat pentru tratament psihiatric, Britney folosea Adderall, un stimulent contra problemelor de concentrare. De asemenea, ea a mai recunoscut ca lua in jur de 10 laxative pe zi.

In prezent, Britney se afla sub permanenta atentie a medicilor, paznicii declarand ca noaptea se aud tipete venind din pavilionul ei. De asemenea, fosta printesa pop nu are puterea necesara de a se spala singura.

Britney va ramane la centrul medical cel putin 72 de ore, perioada putandu-se prelungi pana la 14 zile in cazul in care conditia sa nu se imbunatateste.

Sursele sustin ca Britney va fi incurajata sa doarma cat de mult posibil, administrandu-i-se somnifere si antidepresive pentru a o ajuta in acest sens.

Click!