In 2004, la putin timp dupa incheierea Jocurilor Olimpice de la Atena, Adrian Mutu, la vremea respectiva jucator al londonezilor de la Chelsea, a formulat o invitatie inedita componentelor lotului olimpic feminin de gimnastica: o vacanta de o saptamana la Londra.

Din varii motive, invitatia nu a prins atunci contur. Cu putin timp in urma, Mutu facea o declaratie referitoare la Romania, in care a amintit printre altele ca gimnastele romane reprezinta o adevarata mandrie la nivel national si nu numai.

Cel mai iubit jucator al Fiorentinei a tinut in mod special ca la meciul cu AC Milan, care se va disputa maine pe Artemio Franchi, sa aiba o invitata de onoare: Catalina Ponor.

Intampinata de presa din Peninsula

Pe micul, dar cochetul aeroport din Florenta Catalina a fost asteptata de reprezentantii ziarului Nazione, care i-au adresat o serie de intrebari atat despre gimnastica, dar si despre invitatia formulata de Adrian Mutu. 'Este pentru prima data cand vin la Florenta.

Sunt foarte bucuroasa ca voi putea merge la meci si ca voi avea posibilitatea sa-l incurajez pe Adi la unul din cele mai importante partide ale lui. Imi doresc sa devina golgheterul campionatului italian. Pentru ca merita acest lucru. Stiu ca el este un mare fan al gimnasticii romanesti', a declarat Catalina.

Integral in Libertatea