E clar! Romancele stiu sa deschida usi in Italia si sa se faca remarcate in domeniul artistic si in show-biz. Dupa Ramona Badescu, Kitty Cepraga sau Alexandra Dinu, acum, omul momentului in Cizma este Monica Columbeanu, cea mai recenta coperta a revistei “Max”.

Ziaristii italieni de la “Il Messaggero”, cotidian cu prestigiu si cu un tiraj de 500.000 de exemplare, au transformat-o pe sotia lui Irinel in subiect de editorial, numind-o “Paris Hilton a Europei de Est”. Materialul a aparut in editia de sambata, 2 februarie, in pagina 43 a cotidianului, sub semnatura editorialistului Aldo de Luca.

“Monica Columbeanu e miliardara si se plimba in Bentley. Are o emisiune televizata in Romania, foarte urmarita, un fel de reality-show despre viata sa. Este Paris Hilton a Europei de Est! Manechin doar din pasiune, ea va defila curand la Milano pentru Valeria Marini, intr-o tinuta eleganta, seminud”, se arata in editorialul respectiv. “Ma simt flatata de aceasta comparatie. Paris Hilton este o masina de facut bani, o adevarata industrie de marketing”, a declarat Monica pentru Click!.

Click