Cea mai dorita femeie din lume este actrita americana Katherine Heigl, urmata de top-modelul Alessandra Ambrosio si actrita Kate Beckinsale, potrivit topului realizat de askmen.com in editia pe 2008.

Askmen.com, cu peste sapte milioane de cititori, realizeaza anual, pe baza voturilor, un top al celor mai dorite 99 de femei din lume. Cititorii iau in calcul calitatile pe care trebuie sa le intruneasca o iubita sau sotie ideala, precum inteligenta, umorul, carisma si ambitiile.

Katherine Heighl, care are 29 de ani, a jucat anul trecut intr-o comedie de succes, “Knocked Up” si, in plus, a castigat un premiu Emmy pentru rolul din “Grey’s Anatomy”, datorita caruia a devenit cunoscuta. Barbara Walters a numit-o “unul dintre cei mai interesanti oameni ai lui 2007”.

Actrita Eva Mendes, care a jucat in "Hitch”, si Jessica Alba, starul din "Sin City”, completeaza topul cinci al celor mai dorite femei din lume.

Urmatoarea in top este Scarlett Johansson, in timp ce iubita lui Justin Timberlake, Jessica Biel, s-a clasat pe locul al saptelea. Cantareata Rihanna s-a pozitionat doar pe locul opt.

Pe locurile noua si pe zece au fost votate doua dintre cele mai in voga fotomodele, Marissa Miller si Adriana Lima.

Romantica