Rockerul Lenny Kravitz se intoarce pe piata muzicala cu o „revolutie a iubirii“. Noul sau album, intitulat „It is Time For A Love Revolution“ („E timpul pentru o revolutie a iubirii“), a fost lansat vineri si urmeaza sa fie distribuit in urmatoarea perioada in magazinele din Europa.

Acest material apare dupa o pauza de patru ani, pe care artistul a folosit-o, spune el, „cautandu-se pe sine“ si acordand mult timp familiei, bunicului sau si fiicei sale, Zoe. In acest rastimp, Kravitz a ajuns la concluzia ca cel mai mare mai mare revolutionar din istorie a fost Iisus Christos. „La el nu ajunge nimeni“, spune cantaretul in varsta de 43 de ani.

Aflat „in cautarea sinelui“, artistul a gasit un Lenny Kravitz care, desi nu se reinventeaza muzical, este total schimbat, macar si numai pentru ca si-a luat ramas bun de la acel „Casanova“ care a fost odata, asteaptand acum „o noua iubire“, cu convingerea ca „marea iubire nu vine doar o singura data intr-o viata de om“. Versurile pieselor de pe noul album sustin declaratia sa de intentie. In „I’ll Be Waiting“, Kravitz canta cu tandrete: „de fiecare data cand ai nevoie de mine, voi fi aici pentru tine“ sau „vreau sa raman la tine pana vom imbatrani“. „As vrea o noua femeie in viata mea. As mai vrea si sa fiu tata inca o data, dar in primul rand vreau sa ma indragostesc puternic inca o data“, a declarat Kravitz.

In cei douzeci de ani de cariera, Kravitz nu numara doar cam tot atatea milioane de discuri vandute, ci si la fel de multe femei pe care le-a iubit. Printre cele mai cunoscute dintre fostele lui iubite se numara Madonna, Natalia Imbruglia, Vanessa Paradis, Adriana Lima sau Nicole Kidman. Kravtiz a fost casatorit cu actrita Lisa Bonet intre anii 1987 si 1993, si are si o fata, care astazi studiaza actoria in New York si locuieste impreuna cu celebrul sau tata.

Noul album, nascut dupa acest proces complicat pe care artistul il evoca, predica dragostea, marcand astfel o revenire la temele abordate de Kravitz la debutul sau de acum aproape 20 de ani, pe albumul „Let Love Rule“. Critica nu a fost tocmai fericita de aceasta „intoarcere“ in timp, comentand ca ar fi o simpla repetitie.

EvZ