Povestile de dragoste reusite se leaga intre oameni care se cunosc pas cu pas, sau au sorti de izbånda si intre doi straini? Am luat la intrebari cåteva vedete care ne-au povestit ca au avut parte de intålniri “oarbe”, urmate de relatii de durata. Altele ne-au spus ca, desi au experimentat astfel de aranjamente, nu cred in ele, pentru ca sunt lipsite de seriozitate. Chiar daca nu au jucat la “loteria amoroasa”, unele dintre vip-uri ne-au marturisit ca le-ar fi placut o aventura de acest gen.

Keo are la activ numeroase intalniri aranjate de prietenii sai. “Foarte multi prieteni au incercat de-a lungul timpului sa joace rolul de agentie matrimoniala. Ieseam cu ei seara la un suc si veneau insotiti de mai multe fete care voiau sa ma cunoasca. Niciodata nu a iesit nimic serios, cu toate ca de cateva ori m-am mai si «lipit» cu ele.

Oricum, in momentul de fata am o relatie stabila si am renuntat la astfel de intalniri. Chiar nu-mi plac, pentru ca nu este nimic natural in asta. Nu are nici un farmec sa primesti totul pe tava, fara sa te chinui macar putin ca sa obtii acel lucru”, spune cantaretul.

Traistariu a fost la blind date in portul Tomis

Mihai Traistariu ne-a povestit ca a acceptat o singura data o intalnire oarba, doar din curiozitate vizavi de fata care i-a propus o astfel de “intrevedere” amoroasa. “Cu ceva timp in urma, mi se intampla deseori ca persoane necunoscute sa ma abordeze pe messenger. Aveam cate 10-15 oameni pe zi care-mi cereau sa vorbim pe Internet. Una din fete mi s-a parut interesanta, asa ca am vorbit ce am vorbit, pana ne-am hotarat sa ne si intalnim fata in fata.

Era tot din Constanta si am ales un loc romantic unde sa ne vedem: portul Tomis, unde se intalnesc toti indragostitii. Ea a venit cu masina ei, eu cu a mea si am stat de vorba toata seara. Am fost ceva mai obraznic decat de obicei – pentru ca eu nu sar pe fete de la prima intalnire –, dar nu s-a intamplat nimic intre noi. Doar ne-am sarutat si am stat de vorba pana dimineata. A fost o experienta placuta, am mai pastrat legatura o perioada, dar apoi s-a racit relatia asta, nu am mai vorbit deloc”, ne-a spus Mihai.

Gardianul