Catalina Ponor, tripla medaliata la Olimpiada de la Atena, a fost fotografiata cu un telefon mobil in ipostaze provocatoare. Ponor a postat pe contul ei de pe internet o poza in care apare alaturi de iubit. Fotografia este realizata, ca si celelalte, in aceeasi camera a hotelului Sport (cantonametul "nationalei"), semn ca gimnastele aveau un program libertin.

Pentru prima data de la scandalul gimnastelor porno din 2002 incoace, o campioana olimpica apare in ipostaze provocatoare, imbracata sumar. Sursele noastre ne-au marturisit ca pozele respective i-au fost facute Catalinei de catre o fosta colega de la lotul national de gimnastica, inainte ca Ponor sa-si anunte retragerea (deci nu implinise inca 18 ani!) Lucru care ne-a fost confirmat ieri de catre campioana olimpica.

Ponor: "A fost o joaca ca-ntre fete!"

"Eram in cantonamentul de la complexul "Lia Manoliu", la hotelul Sport si a fost doar o joaca ca-ntre fete. Ne-am facut poze una la cealalta, dar nu stiu cum au ajuns ele la ziar. E clar ca cineva a vrut sa-mi faca rau, pentru ca imaginea mea este intr-o groapa in ultimul timp. As putea sa dau si eu poze cu alte fete, ca si ele au pozat, dar eu nu ma cobor", a declarat, pentru CANCAN, Catalina Ponor.

Mai mult, ea crede ca persoana care ne-a pus la dispozitie aceste poze a facut-o din invidie! "Din generatia mea, eu am fost cea mai buna si, din invidie, ca nu a ajuns ca mine, cred ca o fosta colega v-a dat pozele astea!", a adaugat Ponor.

De altfel, reporterii CANCAN au descoperit ca, pe internet, Catalina Ponor are pe contul personal "hi5" o poza in care este tinuta in brate de iubitul ei. Interesant este ca poza respectiva a fost realizata in aceeasi camera a hotelului Sport din complexul "Lia Manoliu", unde Catalina a fost fotografiata in ipostaze incitante.

Iata asadar ca, in timp ce se afla in cantonament, tripla medaliata de la Atena (minora la acea vreme) se intalnea in camera cu iubitul fara nicio problema.

Integral in Cancan