Cand se spune ca lumea e mica, politicienii nu iau proverbul in seama. Insa viata le rezerva surprize. Si, in calitatea lor de persoane publice, acestea nu sunt intotdeauna placute. Este si cazul Elenei Udrea. Blonda a lansat pe piata dezbateri despre pregatirea ei profesionala. Insa, dupa cum spuneam, lumea e mica, iar fosti colegi ai “blondei de la Cotroceni” spun despre ea altceva.

Institutul National de Administratie (INA) este cea mai inalta scoala de administratie publica din Romania. Directorul INA, Dragos Dinca, a facut acelasi liceu cu Elena Udrea. Iar soarta i-a adus pe amandoi la Bucuresti, in functii publice.

Numai ca vremea in care amandoi erau in curtea Liceului Bogdan Petriceicu Hasdeu din Buzau nu s-a uitat. Prima problema pe care a ridicat-o liberalul Dragos Dinca in ceea ce priveste declaratiile Elenei Udrea vine chiar din curtea scolii. In sensul ca, pe vremea cand cei doi faceau liceul, nu existau acolo clase de limbi straine. “Aveam numai clase de matematica-fizica, electronica si mecanica”, ne-a povestit Dinca.

“Nici vorba de limbi straine in acel liceu. Mai ales ca doamna Udrea este cu trei ani mai mare ca mine, eu eram intr-a IX-a, ea intr-a XII-a, si nici generatia mea nu a avut profil de limbi straine”, ne-a spus liberalul.

Concluzia sa este ca “lectoratul cu care dansa se impauneaza are o tenta usor penala, deoarece pentru a activa in plan universitar nu e suficient sa scrii pe blog, chiar trebuie sa faci scoala”, crede Dragos Dinca.

Integral in Click!