Vedetele sunt cunoscute pentru extravaganta si mofturi, dar uneori cerintele lor sunt de-a dreptul exagerate si ridicole. Fie ca sunt in turneu, fie pe platoul de filmare, exista intotdeauna o armata de oameni care sa satisfaca, pana la cel mai mic detaliu, nevoile celebritatilor.

Cele mai absurde mofturi le are Jennifer Lopez. Cantareata vrea ca apartamentul de la hotelul unde este cazata sa fie zugravit in alb, sa aiba asternuturi albe, trandafiri albi si lumanari albe, preferabil parfumate cu esenta frantuzeasca Diptyque. In plus, cearsafurile trebuie sa fie din bumbac egiptean, iar temperatura camerei sa aiba exact 25,5 grade Celsius.

Britney Spears are nevoie in concerte de o linie telefonica privata, iar daca se intampla sa primeasca vreun apel neasteptat sau daca afla cineva numarul de telefon ameninta ca il da in judecata pe organizatorul concertului. In plus, fosta printesa a muzicii pop bea numai cafea de la General Foods International, mananca jeleuri Fruit Loops si dulciuri de la Cap′n Crunch.

Justin Timberlake cere in timpul unui turneu sa i se rezerve un etaj intreg al hotelului in care este cazat, o sala privata de fitness, un sistem audio puternic impreuna cu un Nintendo si PlayStation. Mai mult, cantaretul cere ca, inainte de sosirea lui, toate filtrele de la aparatele de aer conditionat sa fie schimbate la etajul unde sta, iar clantele de la usi sa fie dezinfectate de mai multe ori pe zi.

Libertatea