Tsonga si Gasquet au facut show atat in meciurile cu Pavel si Hanescu, cat si sambata noapte, in clubul Liquid din Sibiu. Daca l-ar fi vazut pe Mutu, Chivu, Andrei Pavel sau oricare alt sportiv roman, cu paharul de whisky, toata presa noastra de scandal ar fi scris zile in sir despre ei. Pe francezi nu prea ii intereseaza decat rezultatele.

Doi dintre cei mai buni tenismani ai lumii, Richard Gasquet si finalistul de la Australian Open, Jo-Gilfred Tsonga, au baut si au dansat de mama focului cu animatoarele unui club din Sibiu. Francezii erau deja castigatori, dupa ce ne-au invins si la dublu, obtinand calificarea in faza urmatoare a Cupei Davis. Atunci, sa curga vodca, mai ales ca in Romania e si mai ieftina! De asemenea, si fetele parca sunt mai frumoase decat cele din Hexagon.

Clement aducea sticlele, iar Tsonga si Gasquet, insotit de o blonda superba, se antrenau la fileul ringului. Dupa mai multe pahare, cei doi au inceput sa arunce mingi catre animatoare. A urmat numarul de striptease. Pe rand, si-au aruncat si hainele, spre deliciul persoanelor din club si al admiratoarelor.

Au recreat, sambata seara, atmosfera senzationala din meciurile turneelor de Grand Slam. Ei s-au pozat si au discutat fara nici o jena cu orice persoana din club. Erau fericiti si ne-au demonstrat ce inseamna sa te bucuri pentru o victorie. Nici nu ii interesa ca pot fi filmati sau fotografiati. Oare cand vom avea si noi sportivi de performanta care sa nu fie deranjati de cei din jur?

Click