Cel mai longeviv cuplu din showbiz este la un pas de nunta. Desi s-au facut multe speculatii pe aceasta tema, pana acum, Andreea Banica si Lucian Mitrea nu au dat nicio declaratie in acest sens. Cantareata si impresarul sunt impreuna de 13 ani si, se pare, 2008 va fi anul in care-si vor oficializa relatia.

In ciuda faptului ca artista este una dintre cele mai vanate prezente mondene, aceasta intentioneaza sa pastreze momentul in care va imbraca rochia de mireasa departe de ochii curiosi ai ziaristilor. Iar Lucian o sustine 100%. "O vom face in curand, dar nimeni nu va afla. Poate fi maine sau poate fi mai incolo. Nimeni nu va afla. Presa va sti ca ne-am casatorit abia dupa nunta, cand noi le vom da aceasta veste", ne-a declarat Mitrea, destul de sigur pe sine.

Asadar, Andreea Banica si Lucian Mitrea se vor folosi de tiparul celebritatilor de la Hollywood si vor face tot posibilul sa evite transformarea casatoriei lor intr-un eveniment mediatic. Si parca prevazatori, cei doi au facut anul trecut un pictorial pentru "Ghidul miresei" in care au pus in scena momentul cel mare - Andreea mireasa la bratul lui Lucian, un ginerica la patru ace.

Cancan