Elena Udrea n-a mai dat pe la liceu de la absolvire. Nimeni nu-si mai aduce aminte de ea. Nu excela la nici o materie. Nici in liceu nu era prea cunoscuta pentru ca nu prea avea prieteni aici”, spune Banu. Insa, comentariile directorului sunt demontate de fostul diriginte al Elenei Udrea, profesorul de limba romana, Petre Viorel Ciocalteu.

Fostul cadru didactic spune ca Udrea era o fata exceptionala, care a reusit sa intre la facultate fara sa faca meditatii. “O interesau numai materiile umaniste de asta a si optat pentru filologie dupa ce a dat treapta intre clasa a X-a si clasa a XI-a.

Atunci a scapat de profilul matematica-fizica”, isi aminteste dirigintele fostei consiliere prezidentiale. Elena nu a venit niciodata machiata la scoala sau cu decolteu si nici nu-mi amintesc sa o fi vazut vreodata de mana cu vreun baiat”.

"Udrea, corigenta la biologie intr-a XI-a" Fostul diriginte al Elenei Udrea spune ca eleva sa a ramas corigenta la biologie in clasa a XI-a, fiind atrasa mai mult de materiile umaniste. Ciocalteu povesteste ca, desi Elena Udrea era o fata in banca ei, a avut nota 9 la purtare intr-un trimestru pentru ca avea absente nemotivate.

Despre decolteurile afisate de Elena Udrea Ciocalteu spune: “Nu i-am masurat niciodata lungimea uniformei pentru ca nu-mi permiteam, desi profesoarele ei de franceza si de latina imi sugerau acest lucru”.

Click