Dezamagire. Mirii anului 2008 au primit raspuns negativ la solicitarea de a-si face nunta la Palatul Parlamentului.

Mirii anului 2008, asa cum sunt anuntati inca de pe acum logodnicii Adelina Elisei si Cristi Chivu, si-au vazut spulberat visul de a-si face nunta la Palatul Parlamentului. Din cauza unor precedente scandaloase, mai multe nunti de manelisti care s-au lasat cu mai mult taraboi decat ar putea sa suporte reputatia locatiei, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a decis sa respinga toate cererile de inchiriere adresate Palatului Parlamentului in vederea organizarii de petreceri private.

Potrivit unor surse neoficiale, lista era una foarte lunga, circa 1.000 de solicitari, insa demnitarul a hotarat sa nu faca discriminari si le-a tratat cu refuz pe toate, inclusiv pe cea a Adelinei Elisei si a lui Cristi Chivu. Se pare ca fotbalistul spera sa beneficieze de un tratament special, dat fiind ca este capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, insa Bogdan Olteanu sustine ca, daca ar fi acceptat cererea jucatorului, ar fi creat un precedent de care s-ar fi folosit si alte persoane.

Fotbalistul si prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3 vor fi nevoiti sa inchirieze alt spatiu pentru nunta care va avea loc in luna iunie a acestui an. Avertizati ca ar putea sa fie refuzati la Palatul Parlamentului, cei doi au luat, se pare, in considerare si varianta de a-si face petrecerea la Palatul Snagov. Potrivit informatiilor noastre, la nunta lui Cristi Chivu cu Adelina Elisei vor fi invitate 500 de persoane.

Cancan