A vrut bani, glorie si aplauze si, in mai putin de un an, a reusit sa le obtina. Criticata de multi in Romania, Monica Columbeanu a reusit sa-i cucereasca pe italieni, care o rasfata mai ceva decat o face sotul ei miliardar. Cazata la un hotel de lux din Milano, tanara mamica top-model a inceput in forta o saptamana plina de interviuri, sedinte foto si prezentari de moda.

“Sunt o norocoasa”, isi spune Monica ori de cate ori da vreo lovitura de imagine care implica contracte “grase” din punct de vedere financiar.

Si de aceasta data, la “Saptamana Modei”, din Milano (16-23 februarie), sotia miliardarului Irinel Columbeanu nu a avut de ce sa se planga, pentru ca a fost tratata regeste de organizatori.

Periplul ei in Italia a inceput la Roma, pe 13 februarie, cu o sedinta foto destinata revistei “Qui”. A urmat defilarea in calitate de “invitat special” pentru colectia “Seduzioni Diamonds”, a divei Valeria Marini.

Monica a imbracat doua rochii de seara sexy, una rosie lunga, din satin, cu diamante in talie, si o alta neagra, din dantela, cu slit si decolteu indraznet. Irinel a “sorbit-o” pur si simplu din priviri si i-a trimis bezele din public.

Monica a ajuns subiectul preferat pentru presa italiana. Ea a fost invitata duminica in studiourile de stiri Mediaset, televiziunea magnatului Silvio Berlusconi, si tot in aceeasi zi a raspuns invitatiei Simonei Ventura pentru o aparitie in emisiunea “Quelli che calcio”.

In agenda incarcata a Monicai mai figureaza o invitatie, tot in calitate de VIP, pentru prezentarea colectiei Mariellei Burani. In pregatire este si un interviu-reportaj pentru emisiunea “Moda”, de la Rete4, unde vedeta va da unele sfaturi despre tendinte si va vorbi despre cariera ei dincolo de granitele tarii natale.

Integral in Click.