La finalul saptamanii trecute, cititorii presei spaniole au fost cuprinsi de febra alegerilor. Impreuna cu redactorii revistei "Cuore" ei au alcatuit un clasament inedit al celor mai inestetice posterioare din showbizul mondial. Pe prima treapta a podiumului, votata cu unanimitate de voturi, a urcat Beyonce. Desi au recunoscut ca solista este una dintre cele mai frumoase femei din lume, spaniolii nu au avut prea multe cuvinte de lauda la adresa feselor "generoase" ale acesteia, recomandandu-i calduros sa nu mai poarte haine mulate. Meda-liata cu argint, britanica Amy Winehouse a fost criticata de votanti pentru "poponeata ei saltareata", care se incapataneaza sa iasa din haine la tot pasul, lasand la vedere lenjeria intima a cantaretei.

Nici senzuala Angelina Jolie nu a scapat netaxata de spanioli, care au desemnat-o drept "stapana antifundului", in vreme ce Victoria Beckham, clasata pe pozitia a cincea, a fost criticata pentru posteriorul sau prea plat. Si pentru ca nu au vrut sa fie acuzati de favorizarea vedetelor autohtone, cititorii au urcat-o pe ce-a de-a saptea pozitie pe actrita Penelope Cruz, care a "facut un posterior de sapte persoane".

In top mai figureaza si inepuizabila Britney Spears (locul 10), dar si designerul Donatella Versace (locul 14), care ar trebui sa ia masuri in ceea ce priveste celulita.

Integral in Cancan.