Sunt faimoase si bogate si ar putea sa colinde prin toata lumea in cautare de aventura si adrenalina. Insa ele au ales sa isi indrepte atentia asupra unor copii defavorizati de soarta, pe care i-au adoptat pentru a le oferi un viitor mai bun. Angelina Jolie si Sharon Stone sunt doar doua exemple in acest caz. Se pare ca ele au lansat o adevarata 'moda' la Hollywood, pentru ca tot mai multe celebritati vor sa le urmeze exemplul.

Angelina Jolie a adoptat impreuna cu partenerul ei, Brad Pitt, trei copii: Maddox (6 ani), din Cambodgia, micuta Zahara (2 ani), din Etiopia si Pax (4 ani), din Vietnam. Cei doi actori vor sa mai infieze un copil din Africa, in aceasta primavara. Jolie si Pitt mai au o fetita biologica, pe nume Shiloh.

Sharon Stone a adoptat doi baieti. Pe Roan Joseph (stanga) l-a infiat in anul 2000, in Texas, la doar o saptamana dupa ce a fost nascut. Pe cel mic, Quinn Stone (in carucior), l-a adoptat in 2006, la trei saptamani dupa ce a venit pe lume.

Madonna si sotul sau, Guy Ritchie, au demarat in 2006 procesul de adoptie a micutului David Banda, in varsta de doi ani. Insa procedura ar putea deveni oficiala abia peste doua luni. Madonna a declarat recent ca se va intoarce la orfelinatul din Malawi, Africa, de unde l-a luat pe David, pentru a mai adopta o fetita.

Integral in Libertatea.