Ce mai poate urma dupa o cariera de un miliard de ani, la Surprize, surprize? Holywood-ul, Academia Franceza sau o cariera in presa scrisa de biznis. Cum Holywood-ul il are de mult la degetul mic de la piciorul lui Banica Jr., iar Academia Franceza nu a reusit inca sa aleaga intre ea si Mihaela Radulescu, Andreea Marin s-a orientat, normal, catre presa scrisa. De biznis, cum ziceam.

Din aprilie, va aparea ca director editorial in caseta redactionala a revistei Business Woman, editata de grupul The Marketer.

Pentru Banica e nasol, fiindca, daca n-o sa stie, cind vine Andreea acasa, obosita, de la revista, care-i reducerea procentuala a indicilor sectoriali de la bursele regionale, in contextul acutizarii evolutiei negative a raportarilor trimestriale trimise de catre institutiile financiare (masiv afectate de criza ipotecara subprime din Statele Unite), a incurcat-o.

Pentru noi, insa, e bine, fiindca o s-avem, in felul asta, o noua Gabriela Vrinceanu Firea. Desi, pina nu se-apuca si de scris poezii, Andreea n-o sa prea atinga geniul financiar al lui Gabi.

Academia Catavencu