Cu toate ca multe domnisoare ar da orice sa le cheme Columbeanu, Monica, sotia celebrului miliardar, a renuntat de buna voie la numele cu rezonanta pe care il are in buletin. De vina pentru aceasta schimbare sunt italienii care nu pot sa pronunte corect Columbeanu.

Cu o campanie de imagine bine pusa la punct de managerul ei, Antonello de Gennaro, Monica e pe cai mari in Italia.

Intr-o singura saptamana, in cadrul Festivalului de Moda de la Milano, tanara mamica top-model a avut trei aparitii pe podium (doua pentru Valeria Marini si una pentru Mariella Burani), a acordat doua interviuri pentru “Oltremoda” (Rai Uno) si a avut doua aparitii televizate in doua emisiuni de succes: “Quelli che il calcio” (Rai 2) si “Striscia la Notizia” (Canale 5).

A aparut din nou pe tarabele de presa ale italienilor, fiind pe coperta revistei “Qui Magazine”, dupa ce in ianuarie a dat lovitura cu aparitia in “Max”. Cum insa succesul cere si sacrificii, Monica a fost nevoita recent sa recurga la un compromis, si anume, sa renunte la numele sotului ei, stalcit mereu de macaronari.

“Numele Columbeanu este foarte greu de pronuntat pentru italieni, in schimb Gabor este mai scurt si are o alta rezonanta. Oricum, in Italia am luat-o de la zero, nu am devenit cunoscuta aici datorita sotului meu. Realizatorilor de emisiuni TV, jurnalistilor le este mult mai usor sa foloseasca numele Gabor. Am luat aceasta decizie impreuna cu managerul meu. Exista multe exemple de acest gen in show-biz-ul internatonal, nu sunt prima”, a declarat Monica pentru Click!, spulberand astfel zvonurile ca s-ar aflat in pragul divortului. In loc sa se supere, cum ar face unii barbati, Irinel lauda decizia sotiei sale, fiind mandru ca jumatatea sa este atat de pornita sa cu-cereasca lumea fara ajutorul numelui Columbeanu.

Asa a urcat Monica pe podium miercuri seara, in cadrul colectiei semnata Mariella Burani! Dupa show a urmat o petrecere organizata de Camera Nationala de Moda, in cadrul “Milano Fashion Center”, unde Monica a cucerit invitatii cu prezenta ei, beneficiind de toata atentia presei. Cum insa nu ii place sa piarda noptile, ea s-a retras inainte de final.

Integral in Click!