Epuizare. Dupa vizita in Irak, vedeta s-a simtit rau in drum spre Los Angeles

In ciuda sarcinii, Angelina Jolie nu si-a neglijat calitatea de ambasador ONU si s-a dus sa viziteze soldatii din Irak, insa oboseala si emotiile si-au spus cuvantul, temerara vedeta pierzandu-si cunostinta in timpul zborului de intoarcere. Senzuala actrita s-a prabusit pur si simplu in timpul zborului de 18 ore, dintre Irak si Los Angeles, spre uimirea si ingrijorarea celorlalti pasageri: "A inceput sa se clatine, i-a curs sange din nas si avea dureri de burta ingrozitoare. La scurt timp, a cazut lata", a povestit unul dintre martorii la incident.

"Toata lumea a intrat in panica, pentru ca nimeni nu reusea sa o readuca in simtiri. Si-a revenit cu greu, dar tot restul zborului a fost aproape inerta. La sosire a fost asteptata de o ambulanta si i s-a pus imediat masca de oxigen pe fata", a mai spus acesta.

Trei lesinuri in trei zile

Frumoasa actrita americanca despre care se zvoneste ca este insarcinata cu gemeni nu este la primul incident de acest fel. In 2006, vedeta a tinut prima pagina a ziarelor dupa ce, din cauza fragilitatii fizice si a oboselii acumulate, ea a lesinat de trei ori, trei zile la rand. Actrita, care filma atunci pentru pelicula "A Mighty Heart", a tinut neaparat sa explice ca nu era vorba despre o sarcina, ci ca si-a pierdut cunostinta doar din cauza epuizarii emotionale si a stresului de pe platourile de filmare.

Cancan