Coprezentatoarea lui Stefan Banica Jr. la emisiunea "Dansez pentru tine", Iulia Vantur, recunoaste ca are o mare pasiune pentru muzica, pe care nu intentioneaza, insa, sa o transforme in cariera. In ciuda faptului ca s-a vehiculat varianta lansarii ei pe piata de profil din Romania, stirista Pro TV nu vrea nici in ruptul capului sa urce pe scena, pastrandu-se pentru prestatiile de acasa, care sunt destul de galagioase. "Eu cant mereu. Cant prin casa toata ziua si ii stresez pe cei care imi sunt prin preajma. Cantatul meu a devenit, cred, o problema pentru cei apropiati", a spus razand iubita compozitorului Marius Moga.

Iulia locuieste impreuna cu partenerul in vila acestuia din cartierul Baneasa, avandu-i colocatari pe Smiley din trupa Simplu si pe iubita acestuia, Laura Cosoi.

Blonda va reveni pe sticla cu show-ul "Dansez pentru tine" pe data de 14 martie. Emisiunea va avea un format nou, prezentand publicului un sezon de elita in care vor evolua cele mai indragite vedete care au concurat pana acum pe ringul acestei competitii.

Cancan