In timp ce toata lumea astepta decernarea trofeelor Oscar la Kodak Theatre din Los Angeles, actorii Eddie Murphy si Lindsay Lohan erau 'coplesiti' cu un numar-record de 'Zmeure de aur', pentru cei mai prosti actori ai anului 2008. Filmul in care a jucat Lindsay Lohan a primit nu mai putin de 8 premii, un adevarat record la 'Razzies'.

Dupa un an turbulent nu numai din punctul de vedere al carierei, ci si pe plan personal, tanara actrita Lindsay Lohan nu avea cum sa rateze o 'Zmeura'. De altfel, filmul a carui protagonista a fost, 'I know who killed me', s-a dovedit un adevarat fiasco, obtinand nu mai putin de... opt premii Zmeura de Aur. Printre acestea, premiul pentru cel mai prost film al anului, pentru cel mai slab regizor, pentru cel mai prost scenariu si pentru cea mai proasta actrita.

Insa competitia a fost stransa, iar filmul in care joaca Lindsey a avut un rival pe masura: "Norbit". In rolul principal, Eddie Murphy, in rolul secundar masculin, Eddie Murphy si in rolul secundar feminin... tot Eddie Murphy. Pentru cele trei interpretari, toate considerate de foarte slaba calitate, Murphy a obtinut cate o Zmeura de Aur.

Devenite deja celebre, premiile sunt decernate in fiecare an, cu o zi inainte de Oscaruri, de catre Fundatia Zmeurei de Aur. Trofeul in sine nu valoreaza decat cinci dolari.

Integral in Libertatea.