Anna Lesko nu le-a demis pe cele doua dansatoare ale sale si nu este datoare acestora cu sume de bani. Dupa ce Dani Otil a declarat ca Anna Lesko si-a abandonat dansatoarele in plina noapte, in Iasi, si a pus punct colaborarii sale cu acestea, basarabeanca a dorit sa infirme aceste acuze imediat.

„Nu este adevarat. Am avut, intra-devar, doua spectacole, la Alba Iulia si Iasi, si am revenit in Capitala singura, dar asta nu inseamna ca m-am certat cu dansatoarele mele“, sustine frumoasa blonda, uimita de dezvaluirile lui Dani Otil.

Ani la rand, Dani Otil si-a recunoscut slabiciunea pentru Anna Lesko, ba mai mult, de dragul vedetei s-a aruncat chiar si in Dambovita, insa, ieri dimineata, simpaticul matinal „a dat din casa“, dezvaluind unele discutii din culisele agentiei Music Managment. Otil a povestit pe post, in timpul matinalului „Neata cu Razvan si Dani“, ca basarabeanca le-a demis pe cele doua dansatoare ale sale, pe care le-ar fi abandonat noaptea in Iasi, fara sa le plateasca pentru ultimele doua spectacole. Contactata de cotidianul „Ziarul“, Anna Lesko a infirmat aceste acuze si a explicat in amanunt cum s-a ajuns la aceasta neintelegere.

„Am avut un spectacol in Alba Iulia si dupa acesta am plecat direct in Iasi. Am parcurs aproape 600 de km intr-o singura zi ca sa concertez acolo, si dupa spectacol nu am mai plecat la drum.“ Pentru ca Andreea avea treaba a doua zi, la Bucuresti, cele doua dansatoare s-au hotarat sa plece cu trenul. Acest lucru a fost stabilit de la inceput, inainte de a pleca noi in aceste orase. Ele au mers cu trenul si eu m-am intors cu soferul. Este o aberatie sa spuna cineva ca le-am abandonat.

Eu nu pot sa-mi aman un concert daca ele au treaba“, a declarat sexoasa blonda. In ceea ce priveste sumele de bani datorate acestora, cantareata a spus ca plata se face prin banca. „La cateva zile de la spectacol, banii intra in contul fiecareia, asa cum se intampla si in cazul meu. Noi lucram numai prin ordin de plata“, explica solista, dezamagita de scurgerile de informatii care au loc in echipa sa.

Ziarul